• LIFE&STYLE

    Βροχές και καταιγίδες θα επικρατούν σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας- Πτώση της θερμοκρασίας

    • NewsRoom


    Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις και βαθμιαία τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά και βόρεια. Τα φαινόμενα κατά περιόδους πιθανώς να είναι ισχυρά, αλλά από το απόγευμα θα εξασθενήσουν και μέχρι το βράδυ θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 μποφόρ και βαθμιαία ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

    Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανώς καταιγίδες. Τα φαινόμενα μέχρι το βράδυ θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

     Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 22 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, 7 έως 21 στη βόρεια Ελλάδα, 7  έως 22 στη δυτική Ελλάδα, 8 έως 18 στο βόρειο Αιγαίο και από 10 έως 20 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα ορεινά οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα. Οι άνεμοι  θα στραφούν σε βοριάδες έως 5 και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ.



    ΣΧΟΛΙΑ