• LIFE&STYLE

    Βραδιά αγωνίας στον τελικό με live στοίχημα

    • NewsRoom
    γιουροβιζιον

    Eurovision 2019


    Η ώρα του μεγάλου τελικού πλησιάζει. Αύριο, στις 22:00, ξεκινάει στο Τελ Αβίβ ο τελικός του 64ου Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού.

    Η Ελλάδα και η Κύπρος προκρίθηκαν από τον πρώτο ημιτελικό και θέλουν να τερματίσουν όσο το δυνατό πιο ψηλά στη βαθμολογία. Η Κατερίνα Ντούσκα με το Better Love εκπροσωπεί την Ελλάδα και η Τάμτα με το Replay την Κύπρο. Και οι δύο πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις στον ημιτελικό.

    Φαβορί για να κερδίσει τον διαγωνισμό είναι η Ολλανδία. Οι εκπλήξεις όμως δεν λείπουν στους διαγωνισμούς τραγουδιού. Η Αυστραλία, η Σουηδία, η Ρωσία, το Αζερμπαϊτζάν, η Ελβετία, η Ιταλία, η Γαλλία, η Ισλανδία είναι ορισμένες από τις χώρες που φιλοδοξούν να ανατρέψουν τα προγνωστικά. Η βραδιά αναμένεται να είναι μεγάλη, με αγωνία και σασπένς, έως το τέλος του διαγωνισμού.

    Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να παρακολουθήσουν τον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ και να ποντάρουν κατά τη διάρκειά του. Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει live στοιχηματισμό στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού για τον νικητή και πολλά ειδικά στοιχήματα.

    Πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν στα head to head Ελλάδας-Κύπρου, Ιταλίας-Ελβετίας, Σουηδίας-Αυστραλίας, Κύπρου-Μάλτας, Νορβηγίας-Δανίας, Γερμανίας-Ηνωμένου Βασιλείου, Γερμανίας-Ηνωμένου Βασιλείου, Γαλλίας-Ισπανίας και Σουηδίας-Ισλανδίας.

    Προσφέρονται ακόμα ειδικά στοιχήματα για την τελική θέση (10η ή καλύτερη και 11η ή χειρότερη) της Ελλάδας και της Κύπρου.



    ΣΧΟΛΙΑ