• LIFE&STYLE

    Βόμβα: Ξανά μαζί Pitt – Aniston;

    Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Άνιστον


    Έχουν περάσει 13 χρόνια από τότε που ο Brad Pitt και η Jennifer Aniston είχαν σοκάρει με την αποκάλυψη του χωρισμού τους. Από τότε οι δύο σταρ έφτιαξαν ξανά τις ζωές τους, με τον Brad Pitt να παντρεύεται την καλλονή Angelina Jolie και την Aniston να είναι ένα βήμα πριν τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Justin  Theroux.

    Τα δύο ζευγάρια όμως χώρισαν και ενώ οι fans ανέμεναν ότι η Jen θα γυρίσει ξανά στον Justin φαίνεται πως η παλιά φλόγα με τον Brad σιγόκαιγε εδώ και χρόνια.

    Έντονες είναι οι φήμες περί επανασύνδεσης του Brad Pitt με την Jennifer Aniston, ενώ η μητέρα του πρώτου φέρεται να τον παρακαλεί να παντρευτεί τη Jen.

    Όπως μετέδωσε το Life & Style το ζευγάρι βρίσκεται στο στάδιο της επανασύνδεσης, με τα δημοσιεύματα μάλιστα να κάνουν λόγο και για γάμο μεταξύ τους. Τόσο το φιλικό, όσο και το οικογενειακό περιβάλλον του Brad (κυρίως η μητέρα) προσπαθούν να τον πείσουν πως αξίζει και πρέπει να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία, σε αυτήν την σχέση που χάλασε έτσι απρόσμενα το 2005.

    Πηγή που βρίσκεται πολύ κοντά στο ζευγάρι δήλωσε πως οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά και πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση μαζί.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Κατερίνα Δαλάκα μιλά για τη σχέση της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο



    ΣΧΟΛΙΑ