• LIFE&STYLE

    Βόμβα στο Survivor: Εκτός παιχνιδιού Γκότσης και Πιλίδης

    • NewsRoom
    SURVIVOR


    Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που ήθελαν τον Ηλία Γκότση και τον Γιωρίκα Πιλίδη να αποβάλλονται από το Survivor: All Star, μετά από σοβαρές παραβάσεις που έκαναν.

    Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι οι δύο παίκτες παραβίασαν τους βασικούς κανόνες του ριάλιτι επιβίωσης με αποτέλεσμα η παραγωγή να αποφασίζει την οριστική αποβολή τους από το παιχνίδι, όπως ακριβώς έγινε με την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

    Ο παρουσιαστής ανέφερε στις ομάδες ότι η παραγωγή συγκέντρωσε αποδεικτικά στοιχεία για την αντικανονική συμπεριφορά των παικτών.

    Παράλληλα, αοφασίστηκε η ποινή τους να είναι η άμεση απομάκρυνσή τους από το παιχνίδι.

    Ειδικότερα, διαπιστώθηκε ότι ο Ηλίας Γκότσης ερχόταν σε επαφή με ντόπιους για να προμηθεύεται φαγητό, ενώ ο Γιωρίκας Πιλίδης είχε πρόσβαση σε κινητό με το οποίο επικοινωνούσε.

    Οι δύο παίκτες δεν έλαβαν μέρος στον δεύτερο αγώνα ασυλίας, αφού η έρευνα βρισκόταν ακόμα σε εξέλιξη, ενώ αμέσως μετά τη συγκέντρωση των στοιχείων, απομακρύνθηκαν.

    Ποιοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση

    Παρά την αποβολή του Ηλία και του Γιωρίκα, οι παίκτες της χαμένης ομάδας κλήθηκαν να ψηφίσουν τους παίκτες που θέλουν να δουν υποψήφιους για αποχώρηση.

    Στο δεύτερο αγώνισμα για την ασυλία, οι Κόκκινοι επικράτησαν απέναντι στους Μπλε. Στο Συμβούλιο με συνολικά 9 ψήφους ο Σπύρος Μαρτίκος αναδείχθηκε δεύτερος υποψήφιος, ενώ τρίτος είναι ο Νικόλας Αγόρα.

    Προηγουμένως, υπενθυμίζεται ότι πρώτη υποψήφια βγήκε η Ελευθερία Ελευθερίου.

    Ανάστατες οι ομάδες:

    Αποβάλλονται Γκότσης-Πιλίδης:

    Η αντίδραση της Μελίνας:

    Η ανακοίνωση των υποψηφίων:

    Δείτε το trailer:

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ