• LIFE&STYLE

    Survivor spoiler: Γκότσης και Πιλίδης παραβίασαν τους κανόνες (video)

    • NewsRoom
    Ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιωρίκας Πιλίδης στο Survivor

    Ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιωρίκας Πιλίδης στο Survivor


    Άλλαξαν οι ομάδες στο Survivor: All Star, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει ότι Μαχητές και Διάσημοι αποτελούν παρελθόν.

    Από εδώ και στο εξής οι παίκτες χωρίζονται στους Μπλε και τους Κόκκινους. Κάποιοι δεν πήραν καλά τα νέα, ωστόσο, άλλοι έδειξαν να μην επηρεάζονται από τις αλλαγές.

    Πώς διαμορφώνονται οι δύο ομάδες στο Survivor: All Star

    Κόκκινη ομάδα: Γιώργος Κόρομι, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Εύη Σαλταφερίδου, Στέλιος Χανταμπάκης, Τάκης Καραγκούνιας, Κωνσταντίνος Βασάλος, Αφροδίτη Σκαφίδα, Ηλίας Μπόγδανος, Σάκης Κατσούλης, Σταυρούλα Χρυσαειδή και Μαριαλένα Ρουμελιώτη

    Μπλε ομάδα: Νίκος Μπάρτζης, Γιωρίκα Πιλίδης, Ελένη Χαμπέρη, Ηλίας Γκότσης, Σπύρος Μαρτίκας, Νικόλας Αγόρου, Ελευθερία Ελευθερίου, Στέλλα Ανδρεάδου, Μελίνα Μεταξά, Ρία Κολοβού, Μάριος Πρίαμος, Γιώργος Ασημακόπουλος

    Ποια ομάδα νίκησε και ο πρώτος υποψήφιος

    Στον στίβο μάχης οι νέες ομάδες διαγωνίστηκαν για πρώτη φορά για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

    Μεγάλοι νικητές αναδείχθηκαν οι παίκτες της νέας Κόκκινης ομάδας, οι οποίοι επικράτησαν με άνεση απέναντι στην Μπλε.

    Έτσι στο Συμβούλιο του Νησιού, οι ηττημένοι βρέθηκαν στη δύσκολη θέση να ψηφίσουν αρνητικά έναν από τους συμπαίκτες τους.

    Στον τάκο τελικά έστειλαν την Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία είναι ξανά υποψήφια για αποχώρηση.

    Αποβάλλονται Γκότσης και Πιλίδης;

    Χαμός επικρατεί στο νέο επεισόδιο που θα παρακολουθήσουμε απόψε στον ΣΚΑΪ αφού η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης «τσάκωσε» ακόμα δύο παίκτες να παραβιάζουν τους κανόνες του παιχνιδιού.

    Ο λόγος για τον Ηλία Γκότση και τον Γιωρίκα Πιλίδη, οι οποίοι θα μείνουν εκτός αγωνίσματος.

    «Από την παρέα μας αυτή τη στιγμή λείπουν δύο παίκτες της Μπλε ομάδας. Και οι δύο παίκτες παραβίασαν βασικούς κανόνες του Survivor. Κάθε παίκτης έχει κάνει διαφορετική παράβαση. Αφού λοιπόν συλλέξουμε, όλα τα στοιχεία που χρειαζόμαστε και δούμε όλες τις λεπτομέρειες, θα σας ανακοινώσουμε την απόφασή μας για το μέλλον αυτών των δύο παικτών στο Survivor», είναι η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού στους παίκτες.

    Όπως αναφέρουν πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιωρίκας Πιλίδης κινδυνεύουν με αποχώρηση. Η παραγωγή, όμως, είναι αυτή που θα αποφασίσει εάν τελικά θα αποβληθούν οριστικά από το Survivor ή θα τους επιβληθεί κάποια ποινή και θα μπορέσουν να συνεχίσουν.

    Βέβαια, τα spoiler αναφέρουν ότι οι δύο παίκτες πρόκειται να αποκλειστούν, όπως είχε γίνει με την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

    Δείτε το trailer:

    Οι νέες ομάδες:

    Οι νικητές της ασυλίας:

    Τι έγινε στο Συμβούλιο:

    Η πρώτη υποψήφια:

    Τι δήλωσε η Ελευθερία μετά την απόφαση των συμπαικτών της:

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ