• LIFE&STYLE

    «Βόμβα» στη showbiz: Έντονες φήμες για επανασύνδεση αγαπημένου ζευγαριού

    • NewsRoom
    ερωτηματικο


    Αγαπημένο ζευγάρι της showbiz που είχε χωρίσει πριν από πέντε μήνες φαίνεται πως έχει έρθει τελευταία πιο κοντά ενώ φουντώνουν οι φήμες για επανασύνδεση.

    Ο λόγος για την Ειρήνη Παπαδοπούλου και τον Κώστα Πηλαδάκη ο οποίος εμφανίζεται να πολιορκεί επίμονα την τραγουδίστρια.

    Όταν πριν από ένα πεντάμηνο έγινε γνωστή η είδηση του χωρισμού, το ζευγάρι τήρησε χαμηλό προφίλ και κανείς τους δεν προχώρησε ανοικτά σε δηλώσεις.

    Ειρήνη Παπαδοπούλου
    Ειρήνη Παπαδοπούλου

    Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα Real, ο γνωστός επιχειρηματίας βρέθηκε σε ένα από τα κεντρικά τραπέζια στην πρεμιέρα της Ειρήνης Παπαδοπούλου με τους: Βασίλη Καρρά, Χρήστο Μενιδιάτη, Χρήστο Χολίδη και Μπο και γέμισε το καμαρίνι της με λουλούδια.

    Η γνωστή τραγουδίστρια συγκινήθηκε από αυτήν την κίνηση αγάπης και έγραψε στο Instagram: «Μια συγνώμη, ένα ευχαριστώ, ένα σ’ αγαπώ μια εκτίμηση και ένα δόξα τω Θεώ… Αυτά είναι που θα σε συνοδεύσουν ως το τέλος», αποφεύγοντας φυσικά να αποκαλύψει τον αποστολέα των λουλουδιών που γέμισαν το καμαρίνι της.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: National Geographic: Μυστηριώδες σεισμικό κύμα διέτρεξε τον Νοέμβριο όλο τον πλανήτη χωρίς κανένας να το αισθανθεί!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανυποχώρητη η Έλενα Ακρίτα: Σκέφτομαι σοβαρά να υποβάλω μήνυση στον Σεφερλή – Τι λέει για την αντίδραση του ηθοποιού

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Πόλεμος» στο Μπάγκιγχαμ: Έξαλλη η Kate Middleton με τη Meghan Markle – Ο άγνωστος καβγάς



    ΣΧΟΛΙΑ