• LIFE&STYLE

    Χωρισμός – βόμβα για αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz

    • NewsRoom
    ρενος κλελια


    Ένα από τα πιο λαμπερά και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz αποφάσισε να δώσει τέλος στη σχέση του, μετά από τρία ολόκληρα χρόνια.

    Οι δυο τους ήταν συνέχεια μαζί, ενώ τον τελευταίο χρόνο συγκατοικούσαν. Πολλοί έκαναν λόγο για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι, που δεν θα αργούσε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Παρ’ όλα αυτά, η πραγματικότητα είχε άλλα σχέδια και το ζευγάρι εδώ και λίγο διάστημα δεν είναι πια μαζί. Ο λόγος για την Κλέλια Ανδριολάτου και τον Ρένο Ρώτα.

    Οι δυο τους δεν έδειχναν ποτέ να αντιμετωπίζουν προβλήματα στη σχέση τους και δεν έδιναν αφορμή για αρνητικά σχόλια, ενώ σε κάθε τους κοινή εμφάνιση, έδειχναν ιδιαίτερα αγαπημένοι και τρυφεροί ο ένας απέναντι στον άλλο.

    Ωστόσο, όπως φάνηκε, το τελευταίο διάστημα κάτι άλλαξε, με αποτέλεσμα οι δυο τους να αποφασίσουν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Παρ, όλα αυτά, άνθρωποι από το στενό τους περιβάλλον δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Real» οι δυο τους να τα βρουν και να είναι ξανά μαζί. Αυτό, άλλωστε, αποδεικνύει και πόσο αγαπημένοι πραγματικά ήταν. Προς το παρόν, όμως και οι δύο προσπαθούν να ενταχθούν στην νέα τους καθημερινότητα και να συνηθίζουν τη νέα ζωή.

    Υπενθυμίζεται ότι, τον τελευταίο χρόνο, το ζευγάρι είχε κάνει ένα βήμα προς την επισημοποίηση της σχέσης του, αφού η Κλέλια και ο Ρένος συγκατοικούσαν. Μάλιστα, εκείνος δήλωνε: «Θα μου άρεσε να είναι η σύντροφός μου, η μητέρα των παιδιών μου. Θα έβγαιναν ωραία τα παιδιά. Δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μας, γιατί σπουδάζει και έχει άλλα τρία χρόνια μπροστά της. Δεν θα γίνει κάτι στα επόμενα τρία χρόνια. Ο,τι γίνει θα γίνει μετά, αν τα καταφέρουμε και αντέξουμε», είχε πει.

    ρενος κλελια
    Ρένος Ρώτας – Κλέλια Ανδριολάτου



    ΣΧΟΛΙΑ