• LIFE&STYLE

    Viral: Αγκάλιασε την Μέγκαν Μαρκλ και ζήτησε συγγνώμη από τον Χάρι (video)

    Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπας Χάρι


    Viral έγινε βίντεο με έναν 16χρονο μαθητή να αγκαλιάζει την Μέγκαν Μαρκλ, κατά τη διάρκεια επίσκεψής της σε σχολείο του Λονδίνου.

    Πρόκειται για τον Ακέρ Οκόγιε, ο οποίος από το βήμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου του, χαρακτήρισε  την Δούκισσα του Σάσεξ «πολύ όμορφη». Τότε, η Μέγκαν έκπληκτη γέλασε και στη συνέχεια τον αιφνιδίασε δίνοντάς του μια σφιχτή αγκαλιά.

    Ο 16χρονος μαθητής γούρλωσε τα μάτια του και χαμογέλασε. Αφού η αγκαλιά της Μαρκλ και η αντίδρασή του έγιναν viral, ο Οκόγιε με επιστολή που έστειλε στον σύζυγο της Μέγκαν Μαρκλ, πρίγκιπα Χάρι, παραδέχτηκε ότι «έπαθε σοκ» μόλις είδε την ηθοποιό από κοντά.

    Ακόμη, ο ίδιος αποκάλυψε ότι η περασμένη Παρασκευή ήταν «η καλύτερη ημέρα της ζωής μου», αλλά και ότι η Μέγκαν Μάρκλ βρήκε «αστεία» την ένθερμη προσέγγισή του.

    Στο απόσπασμα του γράμματος που έφερε στη δημοσιότητα η βρετανική Sun ο 16χρονος γράφει:

    «Αγαπημένοι Χάρι και Μέγκαν. Χάρι ελπίζω να μην με παρεξηγήσεις για το γράμμα αυτό. Ελπίζω να μην παρεξήγησες την αγκαλιά μου στη σύζυγό σου. Ήμουν σε σοκ όταν την είδα να φτάνει στο σχολείο μου. Ήταν χαρά μου που άκουσα την ομιλία της και που μίλησα μπροστά της. Αποτελεί μεγάλη έμπνευση».

    Ο 16χρονος δεν δίστασε να εκφράσει ότι είναι χαρούμενος που είναι μόνος του καθώς, όπως εξομολογήθηκε, δεν μπορεί να φανταστεί πώς θα αντιδρούσε μια πιθανή σύντροφός του από τις εικόνες του με την Μέγκαν Μαρκλ!

    Η Μέγκαν Μαρκλ αγκαλιάζει τον 16χρονο μαθητή

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ