• LIFE&STYLE

    Βίκυ Σταυροπούλου: Τι απάντησε για την φάρσα στο «Best Friend’s Fear» (video)

    • NewsRoom

    Δανάη Μπάρκα και Βίκυ Σταυροπούλου


    Γέλιο, αλλά και αντιδράσεις προκάλεσε η φάρσα που σχεδίασε η Δανάη Μπάρκα με θύμα την μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου στην πρεμιέρα του «Best Friend’s Fear» με τον Σάββα Πούμπουρα.

    Η αγαπημένη ηθοποιός βρέθηκε να πρωταγωνιστεί σε ένα «θρίλερ», χωρίς βέβαια να το ξέρει, με τον τρόμο και τον πανικό να κυριαρχούν, αφού ένας ψυχοπαθής δολοφόνος επιχείρησε να μπει στο σπίτι, όπου βρισκόταν με την κόρη της και τους υποτιθέμενους ιδιοκτήτες.

    Στο τέλος, η ίδια έπεσε στο πάτωμα, μία εικόνα που έγινε viral, ωστόσο στη συνέχεια αποκαλύφθηκε ότι το όλο σκηνικό ήταν ακόμα μία καλοστημένη και ίσως παρατραβηγμένη -για πολλούς- φάρσα.

    Μέσα από την εκπομπή Happy Day, η Βίκυ Σταυροπούλου αναφέρθηκε στην φάρσα.

    «Κυρίως οι πιο μεγάλοι ηλικιακά ήταν αυτοί που τσίνησαν γιατί φοβήθηκαν. Η Δανάη δεν ήξερε ότι θα προχωρήσει τόσο πολύ η φάρσα. Βλέποντας ότι εγώ το διαχειρίζομαι, συνέχισαν.

    Εγώ έχω μεγαλώσει με φάρσες. Τα έπαιξα κάποια στιγμή. Δεν λιποθύμησα που νόμιζαν, γλίστρησα στο χαλάκι. Μόλις είδα ότι ήταν φάρσα, τι να έκανα, μούτρα; Γέλασα πάρα πολύ, είναι σαχλοί», δήλωσε η Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία έχει πέσει αρκετές φορές «θύμα» της κόρης της.

    «Δεν περίμενε τα σχόλια η Δανάη για να δει ότι το παρατράβηξε, γιατί μόλις φύγαμε από εκεί ήταν λίγο ότι… έγινε πολύ», αποκάλυψε η Βίκυ Σταυροπούλου.

    Μάλιστα, η επίσης ηθοποιός, Δανάη Μπάρκα ανέβασε ένα backstage βίντεο, μετά την φάρσα, όπου μαζί με τη μητέρα της πήγαν στο κοντρόλ.

    Η Δανάη, μάλιστα, ακόμα και εκεί, αποφάσισε να τρομάξει την Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία ακόμα δεν είχε συνέλθει από το σοκ που είχε υποστεί λίγη ώρα πριν.

    Στη συνέχεια, είδαν όλοι μαζί στο μόνιτορ τις αντιδράσεις της στη φάρσα.

    «BACKSTAGE‼ Αυτό έγινε αμέσως μετά την φάρσα. Πήγαμε στο ‘κοντρόλ’ να δει λίγα πλάνα απ’ αυτό που μόλις είχε γυριστεί! Εμείς γελάσαμε πολύ, αυτό να θυμάστε. (Δεν θα κάναμε ποτέ κάτι επικίνδυνο για την μανούλα)», έγραψε από την πλευρά της η Δανάη Μπάρκα στο Instagram.

    Δείτε την ανάρτηση:

    Δείτε την φάρσα:



    ΣΧΟΛΙΑ