ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ακόμα δεν ξεκίνησε το Greece’s Next Top Model και ήδη υπάρχουν εντάσεις στα παρασκήνια. Σύμφωνα με το περιοδικό Down Town, δύο κριτές του ριάλιτι μόδας έχουν βγάλει τα «μαχαίρια».
Ο λόγος για την Βίκυ Καγιά και τον Δημήτρη Σκουλό, οι οποίοι δεν μιλιούνται μεταξύ τους. Η αιτία δεν έχει γίνει γνωστή, ωστόσο σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι ίδιοι ζήτησαν να κάθονται ο ένας μακριά από τον άλλον την ώρα της κριτικής.
Βέβαια, πρόκειται για φήμες και τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί από καμία μεριά.


Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.