• LIFE&STYLE

    Βάσω Λασκαράκη: Τι εξομολογήθηκε για τον σύζυγό της (video)

    • NewsRoom

    Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος


    Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε η Βάσω Λασκαράκη και μίλησε για την δημοφιλή σειρά «Έρωτας Μετά», αλλά και για την προσωπική της ζωή.

    Όπως είναι γνωστό, ο σύζυγός της, Λευτέρης Σουλτάτος εκφράζει δημόσια την αγάπη του στη Βάσω, ενώ η ηθοποιός δεν είναι τόσο εκδηλωτική.

    Η ίδια εξομολογήθηκε:

    «Μου αρέσει που δεν ντρέπεται να εκφράσει τα συναισθήματά του. Εγώ είμαι πιο μαζεμένη. Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν είμαι τόσο εκφραστικός άνθρωπος και είναι κάτι που το έχουμε συζητήσει.

    Προσπαθώ να το δουλέψω και να εκφράζομαι περισσότερο. Ο Λευτέρης είναι πολύ εκδηλωτικός άνθρωπος και πολύ διεκδικητικός και τα πράγματα που γουστάρει, τα γουστάρει με πάθος.

    Αυτό είναι κάτι που τον χαρακτηρίζει και δεν μπορώ, παρά να αισθάνομαι ευτυχισμένη. Δεν ξέρω τι θα γινόταν αν ήταν και αυτός σαν εμένα».

    Η Βάσω Λασκαράκη δήλωσε τρελά ερωτευμένη με τον σύζυγό της. «Νομίζω ότι η γοητεία του είναι αυτή. Όταν θέλει κάτι δεν καταλαβαίνει. Είναι αυτό που αγαπώ σε εκείνον! Νιώθω ότι μαζί του δεν θα πελαγώσουμε ποτέ. Μας έχει τύχει αναποδιά και δεν το βάζει κάτω.

    Ο Λευτέρης είναι ένας άνθρωπος πολύ έξυπνος που φιλτράρει πάρα πολύ τα πράγματα, είναι πολύ συζητήσιμος και ξέρει πού να σταθεί. Ξέρει τι είναι σημαντικό και τι όχι και νομίζω ότι είμαι πάρα πολύ τυχερή».

    Δείτε τη συνέντευξη από το 1:07:00:



    ΣΧΟΛΙΑ