• LIFE&STYLE

    Βασίλης Ζούλιας: Εκθειάζει την Μαρέβα Μητσοτάκη και την συγκρίνει με την Αμαλία Μεγαπάνου

    • NewsRoom

    Από αριστερά ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και η Αμαλία Μεγαπάνου και δεξιά η Μαρέβα Μητσοτάκη και ο Κυριάκος Μητσοτάκης


    «Όλες οι Πρώτες Κυρίες μετά την Αμαλία Μεγαπάνου ήταν κάτω του μετρίου»

    Με ένα μακροσκελές κείμενο στο Instagram, ο καταξιωμένος σχεδιαστής μόδας Βασίλης Ζούλιας αποθέωσε το στυλ της Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, η οποία σε κάθε της εμφάνιση δίπλα στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη κλέβει την παράσταση με τις ενδυματολογικές της επιλογές.

    Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Ζούλιας ανέβασε μία φωτογραφία του τότε πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή με την σύζυγό του Αμαλία Μεγαπάνου και δίπλα μία φωτογραφία της Μαρέβας Μητσοτάκη και του συζύγου της.

    Με αυτόν τον τρόπο, ο σχεδιαστής εξήγησε ότι τα τελευταία 60 χρόνια, από την εποχή, δηλαδή, της Αμαλίας Μεγαπάνου, δεν έχει υπάρξει κάποια Πρώτη Κυρία που να ξεχώριζε για το προσωπικό της στυλ και αυτό ήρθε να αλλάξει η Μαρέβα Μητσοτάκη.

    Μάλιστα, όπως αναφέρει η Αμαλία Μεγαπάνου είχε καταφέρει να επισκιάσει μέχρι και την Τζάκι Κένεντι σε κοινή τους φωτογραφία.

    Πιο πρόσφατα, η ιδιοκτήτρια του brand Zeus + Δione εντυπωσίασε σε εμφάνισή της στο Παρίσι κατά τη διάρκεια της συνάντησης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν και τη σύζυγό του, Μπριζίτ Μακρόν.

    Αναλυτικά η ανάρτηση του Βασίλη Ζούλια:

    «H @marevagrabowskimitsotaki είναι η πρώτη…. πρώτη κυρία που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για το ανεπιτήδευτο, cool, φρέσκο και εντελώς προσωπικό στυλ της μετά την Αμαλία Μεγαπάνου που ίσως ήταν και η μοναδική γυναίκα που κατάφερε να επισκιάσει την Τζάκυ Κένεντυ όταν φωτογραφήθηκαν μαζί στην επίσκεψη των Κένεντυ στην Ελλάδα όπου η Αμαλία φορούσε το συγκεκριμένο φόρεμα του Jean Desses και η Τζακυ ήταν ντυμένη από τον Oleg Cassini.

    Μετά την Αμαλία το χάος θα έλεγε κανείς …

    Όλες οι Πρώτες Κυρίες μετά απ’ αυτήν ήταν κάτω του μετρίου όσον αφορά την προσωπική άποψη και κυρίως το προσωπικό στυλ, κάτι που δεν αλλάζει ακόμη και με 1000 στυλίστες και συμβούλους… γιατι το στυλ, όπως όλοι γνωρίζουμε ούτε αγοράζεται ούτε το σπουδάζει κάποιος.

    Η Αμαλία Μεγαπάνου (δεύτερη από αριστερά) επισκίαζε ακόμη και την Τζάκι Κένεντι (δεύτερη από δεξιά)
    Οι πρώτες κυρίες, Τζάκι Κένεντι και Αμαλία Μεγαπάνου, στον Ιερό Βράχο
    Απαράμιλλη η κομψότητα της Αμαλίας Μεγαπάνου

    Το έχεις ή δεν το έχεις …

    Αυτές οι δυο Πρώτες Κυρίες το έχουν και παρακαλώ μην αρχίσετε τις συγκρίσεις γιατί αυτός δεν είναι ο λόγος του ποστ.

    Έχουμε δει πολλά… μέσα στα σχεδόν 60 χρόνια από την Μεγαπάνου και μετά… μέχρι που εμφανίστηκε η Μαρέβα σαν breath of fresh air στο προεδρικό… and that’s her big credit…

    Εννοείται ότι τα γράφω όλα αυτά γιατί πέσατε σαν κοράκια για την εμφάνιση της Μαρέβας στην Γαλλία… Αισθάνθηκα ότι έπρεπε να εξηγήσω κάποια πράγματα όπως μόνο εγώ μπορώ και όποιος κατάλαβε κατάλαβε…

    Η Μαρέβα έχει στυλ και άποψη τελεία και παύλα …και όχι μόνον… αλλά σήμερα για αυτό μιλαμε εδώ… και αυτό είναι πολύ πιο σημαντικό από μια πετυχημένη ή όχι εμφάνιση.

    #αυταταολιγα #very2020firstlady».

    View this post on Instagram

    Λοιπόν… η @marevagrabowskimitsotaki είναι η πρώτη…. πρώτη κυρία που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για το ανεπιτήδευτο ,cool ,φρέσκο και εντελώς προσωπικό στυλ της μετά την Αμαλία Μεγαπάνου που ίσως ήταν και η μοναδική γυναίκα που κατάφερε να επισκιάσει την Τζακυ Κένεντυ όταν φωτογραφήθηκαν μαζί στην επίσκεψη των Κένεντυ στην Ελλάδα όπου η Αμαλία φορούσε το συγκεκριμένο φόρεμα του Jean Desses και η Τζακυ ήταν ντυμένη από τον Oleg Cassini. Μετα την Αμαλία το χάος θα έλεγε κανείς … ολες οι πρώτες Κυριες μετά απ αυτήν ήταν κάτω του μετρίου όσον αφορά την προσωπική άποψη και κυρίως το προσωπικό στυλ… κατι που δεν αλλάζει ακομη και με 1000 στυλιστες και συμβουλους …γιατι το στυλ οπως όλοι γνωρίζουμε ούτε αγοράζεται ούτε το σπουδάζει καποιος … το εχεις η δεν το εχεις … Αυτες οι δυο πρωτες κυριες το έχουν και παρακαλώ μην αρχίσετε τις συγκρισεις γιατί αυτος δεν είναι ο λογος του ποστ… Εχουμε δει πολλά…μέσα στα σχεδόν 60 χρονια από την Μεγαπάνου και μετά…μέχρι που εμφανίστηκε η Μαρεβα σαν breath of fresh air στο προεδρικό…and that’s her big credit… Εννοείται ότι τα γράφω όλα αυτά γιατί πέσατε σαν κοράκια για την εμφάνιση της Μαρεβας στην Γαλλία …αισθάνθηκα ότι έπρεπε να εξηγήσω κάποια πράγματα όπως μόνο εγώ μπορώ και οποίος καταλαβε καταλαβε… η Μαρεβα έχει στυλ και άποψη τελεια και παυλα …και όχι μόνον…αλλά σήμερα για αυτό μιλαμε εδώ… και αυτο είναι πολύ πιο σημαντικό από μια πετυχημένη η οχι εμφάνιση…. #αυταταολιγα #very2020firstlady

    A post shared by Vassilis Zoulias (@vzoulias) on



    ΣΧΟΛΙΑ