• LIFE&STYLE

    Βασίλης Κοντοζαμάνης: Ο γάμος, το love story και η πολιτική καριέρα

    Παντρεύτηκε ο Β. Κοντοζαμάνης με κουμπάρο τον Μ. Βορίδη

    Παντρεύτηκε ο Β. Κοντοζαμάνης με κουμπάρο τον Μ. Βορίδη


    Ο Βασίλης Κοντοζαμάνης μπορεί να είναι χρόνια ερωτευμένος με την πολιτική, αλλά ο πιο μεγάλος του έρωτας είναι η – πλέον – σύζυγός του Νατάσσα Φραγκουδάκη.

    Ο σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη για θέματα Υγείας, πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, αναδεικνύεται δικαίως σε έναν από τους… μεγάλους κερδισμένους των εκλογών, αφού «κέρδισε» στην αγάπη και, μάλιστα, εν μέσω προεκλογικής… τρέλας.

    Ο Αρκάς πολιτικός – που κάποιοι είχαν βιαστεί να βαφτίσουν… φανατικό εργένη – ντύθηκε γαμπρός την περασμένη Παρασκευή 16 Ιουνίου. Παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο την επί τρία έτη σύντροφό του Νατάσσα Φραγκουδάκη. Το ανακοίνωσε ο ίδιος, μάλιστα, με ανάρτησή του στα social media τα μεσάνυχτα της 19ης Ιουνίου.

    Πιο συγκεκριμένα ανέβασε δύο ασπρόμαυρες φωτογραφίες – μία από την είσοδο του ζεύγους στον ιερό ναό που τελέστηκε το μυστήριο και μία από την γαμήλια τελετή και τον χορό του Ησαΐα – με τη λεζάντα «16.06.2023: Ησαΐα χόρευε», για να αποσπάσει από τα πρώτα κιόλας λεπτά «βροχή» από «καρδούλες» και «likes», συνοδευόμενα από εγκάρδιες ευχές για βίον ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους.

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilis Kontozamanis (@vkontoz)

    Βασίλης Κοντοζαμάνης: Το love story

    Ως άνθρωπος χαμηλών τόνων ο κ. Κοντοζαμάνης ανέκαθεν κρατούσε χαμηλό προφίλ και απέφευγε να φωτογραφίζεται με τις εκάστοτε συντρόφους του, οπότε ελάχιστα είναι γνωστά για το παρελθόν του – «στα φώτα» επέλεγε να βγάζει μόνο τα συμβαίνοντα στα επαγγελματικά του. Αυτό, που ξέρουμε, ωστόσο, είναι ότι πάντα τασσόταν υπέρ του γάμου και της δημιουργίας οικογένειας και συνήθως οι σχέσεις του ήταν μακροχρόνιες.

    Με τη σύζυγό του Νατάσσα Φραγκουδάκη είναι μαζί τα τελευταία τρία χρόνια. Η σχέση τους ξεκίνησε, δοκιμάστηκε και δυνάμωσε σε καιρό COVID-19. Εκείνη τον στήριξε όλο αυτό το διάστημα, που εκείνος εργαζόταν στο Υπουργείο Υγείας, εν μέσω της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης. Όσοι την γνωρίζουν, λένε ότι είναι ήρεμη δύναμη. Μια πολύ δυναμική γυναίκα με αρχές, πιστή στις παραδόσεις, που στηρίζει τον σύντροφό της «for better and for worse».

    Το ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του μετά από τρία χρόνια
    Το ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του μετά από τρία χρόνια

    Στη γαμήλια τελετή επέλεξε να φορέσει ένα απλό μακρύ νυφικό φόρεμα, με τους ώμους έξω. Το ντεκολτέ της στόλιζε ένα κομψό κόσμημα και τα μακριά μαλλιά της τα είχε κάτω, χτενισμένα σε μπούκλες. Χαμογελαστή, έπιασε αγκαζέ τον μέλλοντα σύζυγό της και μπήκαν στον ιερό ναό, υπό τα ένθερμα χειροκροτήματα των παραβρισκόμενων.

    Τη χαρμόσυνη είδηση ανέβασε στα social media ο κ. Κοντοζαμάνης
    Τη χαρμόσυνη είδηση ανέβασε στα social media ο κ. Κοντοζαμάνης

    Γάμος εν μέσω προεκλογικής περιόδου

    Η ημερομηνία του μυστηρίου, ως είθισται, είχε αποφασιστεί πριν από πολλούς μήνες. Η χώρα έβγαινε δειλά – δειλά από τα περιοριστικά μέτρα λόγω της COVID-19 και έμπαινε ξανά σε ρυθμούς κανονικότητας.

    Την είδηση του επικείμενου γάμου έδωσε ο τέως Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης και ένας εκ των κουμπάρων του ζευγαριού. Το… «μπουμπούνισε» τον περασμένο Δεκέμβριο, μιλώντας σε εκδήλωση της ∆ΗΜΤΟ (Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης) της Νέας Δημοκρατίας στη Βόρεια Κυνουρία και συγκεκριμένα στο Άστρος, που είναι η ιδιαίτερη πατρίδα του Βασίλη Κοντοζαµάνη.

    Τότε ακόμη δεν είχε ανακοινωθεί η ημερομηνία των εκλογών και ουδείς γνώριζε πώς θα εξελισσόταν η κατάσταση. Οι προετοιμασίες, λοιπόν, ξεκίνησαν κανονικά και το τρέξιμο του γάμου συνδυάστηκε αναπόφευκτα με το τρέξιμο των εκλογών. Δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς, μιας και ο κ. Κοντοζαμάνης έχει αναλάβει επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας της Νέας ∆ηµοκρατίας για τα θέματα Υγείας – στα οποία ο κ. Μητσοτάκης δίνει μεγάλο βάρος – και όλο το προηγούμενο διάστημα «ξημεροβραδιαζόταν» στην Πειραιώς.

    Το ευτυχισμένο ζευγάρι μετά το γαμήλιο δείπνο
    Το ευτυχισμένο ζευγάρι μετά το γαμήλιο δείπνο

    Στις επάλξεις για την Υγεία

    Το παρόν στην τελετή έδωσαν – εκτός από συγγενείς και φίλους του ζευγαριού – και πολλοί εκπρόσωποι της πολιτικής ζωής της χώρας, που δεν γινόταν να λείπουν από τη χαρά του συνοδοιπόρου τους. Μετά την τελετή ακολούθησε δείπνο στο Island.

    Πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι κάποια στιγμή μετά τις εκλογές, μέσα στο καλοκαίρι, θα γίνει κι ένα after wedding party «α λα ελληνικά», πιο «ανοικτό», με περισσότερους προσκεκλημένους, στην πατρίδα του γαμπρού, στο όμορφο Άστρος Κυνουρίας.

    Τον κ. Κοντοζαμάνη οι περισσότεροι τον έμαθαν την περίοδο της πανδημίας. Ωστόσο η ενασχόλησή του με την Υγεία μετρά πολλά χρόνια πίσω.

    Σπούδασε μαθηματικός στο Πανεπιστήµιο Ιωαννίνων και ∆ιοίκηση Υπηρεσιών Υγείας στο Πανεπιστήµιο του Μπέρµιγχαµ. Μεταξύ άλλων έχει διατελέσει αντιπρόεδρος και πρόεδρος του ΕΟΦ, διοικητής της 1ης Υγειονοµικής Περιφέρειας Αττικής και εκπρόσωπος Τύπου στο Υπουργείο Υγείας.

    Μετά το Υπουργείο ανέλαβε να εκπροσωπήσει τη χώρα µας στην Ευρωπαϊκή Αρχή Ετοιµότητας και Αντιµετώπισης Καταστάσεων Έκτακτης Υγειονοµικής Ανάγκης (HERA).

    Το τελευταίο διάστημα είναι σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη σε θέματα Υγείας.

    Διαβάστε επίσης:

    Αντώνης Χανδρής – Theodora Warre: Βάφτιση στο Λονδίνο με νονά τη Μαριάννα Γουλανδρή

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Ποιες γυναίκες βρίσκονται στον κυβερνητικό σχεδιασμό του

    Νίκος Ανδρουλάκης: Ό,τι λάθη έγιναν, δεν θα ξανασυμβούν – Όχι στο «μη χείρον βέλτιστον»

    ──────────────────

    Εκλογές 2023



    ΣΧΟΛΙΑ