• LIFE&STYLE

    Βασιλική οικογένεια Ιορδανίας: Διακοπές στην Ελλάδα- Η ψαροταβέρνα και η απλότητα που εντυπωσίασε

    Η βασιλική οικογένεια της Ιορδανίας


    Άλλη μια εκλεκτή οικογένεια αποφάσισε να επισκεφθεί τη χώρα μας ως προορισμό για τις καλοκαιρινές της διακοπές και συγκεκριμένα την Σκιάθο, η οποία φαίνεται να εξελίσσεται σε δημοφιλή προορισμό, για αρκετά «εκλεκτά» πρόσωπα.

    Αυτή τη φορά, το νησί επισκέφθηκε η βασιλική οικογένεια της Ιορδανίας. Η επιλογή των Σποράδων, έναντι των κυρίαρχων καλοκαιρινών ελληνικών προορισμών, όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη, γίνεται ιδιαίτερα προτιμητέα τα τελευταία χρόνια, τόσο λόγω της ομορφιάς των νησιών, όσο και για τον σημαντικό παράγοντα ότι τα VIP πρόσωπα μπορούν να περάσουν πιο εύκολα απαρατήρητοι σε μέρη, όπου δεν κατακλύζονται από φωτορεπόρτερ, που κυνηγούν τους διασήμους.

    Η θεωρία αυτή επιβεβαιώθηκε απόλυτα στην περίπτωση της βασιλικής οικογένειας της Ιορδανίας, τα μέλη της οποίας πέρασαν ήσυχες και ξέγνοιαστες ημέρες διακοπών στην Σκιάθο, εξασφαλίζοντας την επιθυμητή διακριτικότητα, αλλά και την ανωνυμία τους από τους ντόπιους, αλλά και τους επισκέπτες του νησιού.

    Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ταχυδρόμος του Βόλου», η βασιλική οικογένεια κατέφθασε στο νησί τις προηγούμενες ημέρες με ένα καταμαράν μήκους 25 μέτρων και πλάτους 14 μέτρων.

    Το δημοσίευμα δεν διευκρινίζει αν ανάμεσα στα μέλη της βασιλικής οικογένειας βρίσκονταν ο βασιλιάς Αμπντάλα και η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας ή στο νησί βρέθηκαν κάποια από τα παιδιά τους Χουσεΐν, Ιμάν και Σάλμα.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, οι βασιλικοί επισκέπτες έμειναν στο νησί δύο ημέρες, απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα και φυσικά το εκπληκτικό φαγητό του νησιού. Όπως έχει γίνει γνωστό, η ομάδα των επισκεπτών αποτελούνταν από δέκα μέλη, τα οποία μάλιστα, κατά τη διάρκεια της διαμονής τους, επισκέφθηκαν μια παραλιακή ψαροταβέρνα του νησιού, όπου και απόλαυσαν τα πιάτα με τα θαλασσινά. Συγκεκριμένα, φέρεται να προτίμησαν φρέσκα τηγανητά μπαρμπούνια, αλλά και ποικιλία θαλασσινών και ορεκτικών, ενώ τονίζεται ότι στο μενού τους δεν υπήρξε τίποτα το εξεζητημένο.

    Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, Δήμος Καβούρης ανέφερε στο taxydromos.gr «Ήταν πολύ ευγενικοί, πολύ διακριτικοί, ευχάριστοι άνθρωποι, μια μεγάλη παρέα, χωρίς διάθεση επίδειξης δύναμης ή πλούτου». Σύμφωνα με την ίδια πηγή, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Ιορδανίας έφθασαν στην ταβέρνα με ταξί, που τους παρέλαβε από το παλιό λιμάνι, όπου είχε δέσει το σκάφος τους.

    Όλοι όσοι ήρθαν σε επαφή με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Ιορδανίας διαβεβαίωσαν ότι πρόκειται για άτομα πολύ ευγενικά, τα οποία διακρίνονται για την απλότητά τους και σε καμία περίπτωση δεν κάνουν επίδειξη πλούτου. Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, όλοι όσοι τους είδαν, εντυπωσιάστηκαν με την απλότητά τους.

    Υπενθυμίζεται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βασιλικό μέλος επισκέπτεται το νησί της Σκιάθου, καθώς, πριν από λίγες εβδομάδες, στο νησί βρέθηκε και ο πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας, Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν, ο οποίος αφίχθη στο αεροδρόμιο της Σκιάθου με ιδιωτικό αεροσκάφος, για να επιβιβαστεί στη συνέχεια, με διακριτικότητα, στο πολυτελές γιότ «Tacanuyaso MS Yacht», προκειμένου να απολαύσει διακοπές εν πλω. Ταυτόχρονα, έγινε γνωστή και η πρόθεση του μεγιστάνα και διαδόχου του θρόνου από τη Σαουδική Αραβία να επενδύσει στο σημείο, με επίκεντρο την Τσουγκριά, στην οποία σχεδιάζει την κατασκευή μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας, αλλά και πρόσθετων χώρων.

    Τέλος, στη Σκιάθο έκανε διακοπές και η πριγκίπισσα Λάλα Σάλμα του Μαρόκο.



    ΣΧΟΛΙΑ