• LIFE&STYLE

    Βάνα Μπάρμπα: Η ιστορική βίλα του Ασλάνη στη Μύκονο και πώς η πανδημία της χάλασε τα σχέδια

    • NewsRoom


    Τα σχέδια που είχε η Βάνα Μπάρμπα για την ιστορική βίλα του αείμνηστου Μιχάλη Ασλάνη στη Μύκονο για το καλοκαίρι χάλασε η πανδημία.

    Η γνωστή ηθοποιός σε συνεργασία με έναν επενδυτή σκόπευε να εκμεταλλευτεί το φημισμένο ακίνητο, το οποίο έκανε επινοικίαση από το Δημόσιο, ωστόσο η κρίση της πανδημίας έβαλε «φρένο» στα σχέδιά της.

    Κι αυτό γιατί, όπως αποκάλυψε η ίδια, πλέον δεν διαθέτει τα χρήματα για την αποκατάσταση της βίλας, η οποία βρίσκεται σε άθλια κατάσταση, καθώς δεν πρόλαβε να την ανακαινίσει πριν την κρίση. Γι’ αυτό το λόγο αναγκάζεται να την επιστρέψει στο Δημόσιο.

    Μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε», η Βάνα Μπάρμπα δήλωσε:

    «Αυτό το σπίτι, εγώ με έναν επενδυτή -έχω μια σχέση με το real estate γενικότερα- παίρναμε ακίνητα από το δημόσιο, μπαίναμε σε διαγωνισμούς για να μπορούμε να τα εκμεταλλευόμαστε.

    Σκέφτηκα, λοιπόν, τον Μιχάλη επειδή ήταν φίλος αγαπημένος και το είχε το δημόσιο, να μπορούσαμε να το χειριστούμε.

    Αυτό είχε γίνει 4-5 μήνες πριν την κρίση. Δυστυχώς, όμως, ήταν πολύ κακή στιγμή για εμάς και πολύ κακή επένδυση.

    Δεν μπορούμε ούτε να το συντηρήσουμε, δεν μπορούμε ούτε να το φτιάξουμε γιατί το σπίτι είναι κατεστραμμένο.

    Μπορεί να το αφήσουμε κι εμείς στο Δημόσιο να το πάρει κάποιος άλλος γιατί δεν βγαίνουμε, δεν μπορούμε. Δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε, δεν φτάνουν τα χρήματα».

    Και συμπλήρωσε: «Αυτό το σπίτι το ζήσαμε όλοι, είναι ιστορικό σπίτι, το αγαπάμε. Μπορεί να το κρατήσουμε φέτος να μείνει γιατί έχουμε κάνει κάποιο συμβόλαιο, αλλά από εκεί και πέρα έχουμε χάσει επαγγελματικά. Ήλπιζα ότι θα μπορούσα να το νοικιάσω, τώρα πάει κι αυτό».

    Όσο για το νησί των Ανέμων, η Βάνα Μπάρμπα σχολίασε:

    «Είχα σπίτι στη Μύκονο και είχα πάρει αρκετά χρήματα τις παλιές εποχές. Μπορεί να χάλασε σαν νησί με την υπερτίμηση και την σπατάλη και ξαφνικά οι ίδιοι οι Μυκονιάτες έδιωξαν τους Έλληνες και ήθελαν τους ξένους.

    Να λοιπόν τώρα που όχι μόνο Έλληνες δεν θα δούμε, αλλά μόνο μύγες, γιατί δεν θα υπάρχει ψυχή κάτω!».

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ