• LIFE&STYLE

    Βάνα Μπάρμπα για Πέτρο Φιλιππίδη: Όταν μιλάει η δικαιοσύνη, όλοι εμείς πρέπει να σιωπούμε (video)

    • NewsRoom
    Βάνα Μπάρμπα για Πέτρο Φιλιππίδη: Όταν μιλάει η δικαιοσύνη, όλοι εμείς πρέπει να σιωπούμε (video)

    Βάνα Μπάρμπα


    Μετά την είδηση ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης προφυλακίστηκε για δύο απόπειρες βιασμού και έναν βιασμό, η Βάνα Μπάρμπα, η οποία στο παρελθόν είχε ταχθεί με το μέρος του ηθοποιού, τοποθετήθηκε εκ νέου.

    Το προηγούμενο διάστημα, η Βάνα Μπάρμπα είχε βρεθεί στο στόχαστρο, μετά από αναρτήσεις που έκανε στους λογαριασμούς της στα social media, με μηνύματα υπέρ του Γιώργου Κιμούλη, του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «είναι αδύνατον τόσο ταλαντούχοι άνθρωποι, να έχουν διαπράξει τέτοια εγκλήματα».

    Στην εκπομπή «TikTalk» του ALPHA, η ηθοποιός είχε δηλώσει ξεκάθαρα πως πιστεύει ότι «ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι αθώος».

    Μάλιστα, σε ανάρτησή της είχε γράψει: «Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη… αρκετά πια».

    Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι Μαζί», η διάσημη ηθοποιός δήλωσε ότι: «Όταν μιλάει η δικαιοσύνη, όλοι εμείς πρέπει να σιωπούμε».

    «Εγώ πάντα αυτό, που υποστήριζα και αυτό, που πιστεύω είναι ότι όταν μιλάει η δικαιοσύνη, όλοι εμείς πρέπει να σιωπούμε. Ποτέ δεν μου άρεσε στη ζωή μου να καταδικάζονται από την τηλεόραση ή από προσωπικές μας σχέσεις. Αυτό, που πιστεύω και εξακολουθώ να χαίρομαι, γιατί η δικαιοσύνη μιλά και εμείς δεν πρέπει να έχουμε καμία άποψη», ανέφερε αρχικά.

    «Τώρα, που μιλάει η δικαιοσύνη, η οποία είναι ο μόνος θεσμικός φορέας της πατρίδας μας, που έχει μια σωστή άποψη, νιώθω μια ανακούφιση, γιατί ξέρω ότι η δικαιοσύνη θα κάνει το σωστό. Όταν λοιπόν, έχουμε φτάσει στο σημείο να μιλάει η δικαιοσύνη, τα πράγματα είναι ολόσωστα», πρόσθεσε.

    Τέλος, η Βάνα Μπάρμπα αναφέρθηκε στην κριτική του κόσμου, που όπως δήλωσε την ενοχλεί πολύ. «Αυτό, που σιχαίνομαι και δεν θέλω να βλέπω είναι οι ‘τηλεδίκες’. Αισθάνομαι μεγάλη εμπιστοσύνη, γιατί η δικαιοσύνη θα κάνει την δουλειά της. Ό,τι απόφαση βγάλει, θα είναι απόλυτα σωστή», κατέληξε.

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Πέτρος Φιλιππίδης: Από τα λαμπερά φώτα στο σκοτάδι της φυλακής

    Στη φυλακή ο Πέτρος Φιλιππίδης για 1 βιασμό και 2 απόπειρες βιασμού

    Βάνα Μπάρμπα: «Πιστεύω ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι αθώος» – Αντιδράσεις στα social media



    ΣΧΟΛΙΑ