• LIFE&STYLE

    Βάνα Μπάρμπα: Άνοιξε την πολυτελή βίλα του Μιχάλη Ασλάνη στη Μύκονο

    Βάνα Μπάρμπα και Μιχάλης Ασλάνης


    Τη βίλα του στενού της φίλου, Μιχάλη Ασλάνη στη Μύκονο εγκαινίασε η Βάνα Μπάρμπα, με πρώτους φιλοξενούμενους τους κουμπάρους της, Στράτο Τζώρτζογλου και Σοφία Μαριόλα, τους οποίους πάντρεψε το περασμένο καλοκαίρι στα Χανιά.

    Η αγαπημένη ηθοποιός ασχολείται με το real estate και όπως είχε αποκαλύψει πριν από μερικούς μήνες, στα χέρια της έχει περάσει η πασίγνωστη πολυτελής βίλα που ανήκε στον αείμνηστο σχεδιαστή μόδας, Μιχάλη Ασλάνη.

    «Δουλεύαμε πάνω στο real estate με κάποιους συνεργάτες, δεν ήταν μόνο στη Μύκονο, αλλά και στο κέντρο της Αθήνας. Είδαμε ότι οι αλλαγές στην κυβέρνηση άνοιγαν κάποια παράθυρα, υπάρχουν χιλιάδες ακίνητα που μπορούν να αξιοποιηθούν για να είναι χρήσιμα… Εγώ είχα την τύχη να δω το σπίτι του Μιχάλη Ασλάνη, του αγαπημένου μου φίλου και το νοίκιασα για να μπορώ να το εκμεταλλευτώ γιατί δεν μας περισσεύουν χρήματα για να ζήσουμε οι Έλληνες όπως παλιά», είχε δηλώσει τότε η Βάνα Μπάρμπα.

    Μιλώντας στην εφημερίδα Espresso, η Βάνα Μπάρμπα αποκάλυψε τα επαγγελματικά της σχέδια που υλοποιεί στο νησί των Ανέμων:

    «Βρίσκομαι στη Μύκονο εδώ και αρκετό καιρό. Κάνω ένα boutique hotel που θα λέγεται Αρμονία και γενικά έχω αρχίσει να ασχολούμαι με επενδύσεις, όχι μόνο ξενοδοχειακές, αλλά κι αυτές που αφορούν την παραλία. Οι άνθρωποι θα μπορούν βάσει του project που έχω σκεφτεί να απολαμβάνουν τον εναλλακτικό τουρισμό της Μυκόνου.

    Ευτυχώς με ‘φώτισε’ το σπίτι του Μιχάλη να πάρω την κατεύθυνση του εναλλακτικού τουρισμού».



    ΣΧΟΛΙΑ