• LIFE&STYLE

    Βαλέρια Κουρούπη: Ο Δημήτρης Λιγνάδης ερχόταν στο θέατρο με 2 παιδιά και έλεγε ότι είναι ανίψια του

    • NewsRoom
    Βαλέρια Κουρούπη

    Βαλέρια Κουρούπη


    Στις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο και την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η Βαλέρια Κουρούπη, σε πρόσφατη συνέντευξή της.

    Η ηθοποιός, γνωστή για τον ρόλο της «Λίλης» στο Εκείνες κι Εγώ, παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο podcast Κρίμα και την YouTuber Zoe Pre.

    Όπως αποκάλυψε η ίδια ήταν γνωστά τα ονόματα που είχαν κακοποιητικές συμπεριφορές, ωστόσο, δεν ήταν γνωστό το μέγεθος της δράσης τους.

    Η Βαλέρια Κουρούπη δήλωσε ότι στη μεταξύ τους συνεργασία, είχε δει τον άλλοτε μεγάλο σκηνοθέτη και πρώην Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, με δύο παιδιά, τα οποία έλεγε ότι είναι ανίψια του.

    «Δεν σοκαρίστηκα καθόλου για τα ονόματα που ακούστηκαν γιατί τα ξέραμε», δήλωσε και διευκρίνισε ότι «Δεν ξέραμε το μέγεθος, δεν ξέραμε για βιασμούς, αλλά ξέραμε για πολύ κακοποιητικές συμπεριφορές. Φταίμε, αλλά δεν είναι και εύκολο να καταγγείλεις κάτι χωρίς αποδείξεις. Εγώ έχω ζήσει τον άνθρωπο με τα παιδιά, τον έχω δει να έρχεται στο θέατρο με δύο παιδιά και έλεγε ότι είναι ανίψια του. Μπορείς να αποδείξεις ότι δεν είναι;», δήλωσε χαρακτηριστικά.

    Και πρόσθεσε ότι: «Μάλιστα, μία συνάδελφος είχε πάει στην αστυνομία και είχε κάνει καταγγελία και της είπαν “τι να κάνουμε;”. Φταίμε γιατί όταν οι άνθρωποι βολεύονται και δεν μιλάνε έστω και μεταξύ τους, φταίνε. Και αυτοί ήξεραν ότι δεν μιλάμε και αυτοί βρήκαν χώρο».

    Η ηθοποιός και ανιψιά της Ναταλίας Τσαλίκη υπογράμμισε ότι στην ίδια δεν έχουν συμβεί περιστατικά κακοποιητικής συμπεριφοράς, ωστόσο, κοντινά της άτομα έχουν βιώσει τέτοια περιστατικά.

    Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο 38:07′:

    Διαβάστε επίσης:

    ΔΣΑ: Πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Αλ. Κούγια για δηλώσεις του



    ΣΧΟΛΙΑ