• LIFE&STYLE

    Τζορτζ Κλούνεϊ: Αποχώρησε από την Σαρδηνία υποβασταζόμενος μετά το τροχαίο

    τζορτζ-κλουνει


    Φανερά αδύναμος και με τη βοήθεια ατόμων του προσωπικού του αεροδρομίου, ο Τζορτζ Κλούνεϊ επιβιβάστηκε σε ιδιωτικό αεροσκάφος μαζί με τη σύζυγό του Αμάλ Αλαμουντίν Κλούνεϊ και τα δυο τους παιδιά, και αποχώρησε από την Σαρδηνία, μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε με ένα σκούτερ.

    Ο γνωστός ηθοποιός φέρει τραύματα στα χέρια και τα γόνατα από το ατύχημα, όταν ένας 65χρονος παππούς έπεσε πάνω του την περασμένη Τρίτη.

    Πρόκειται για τον 65χρονο Αντονέλι Βινίλο, ο οποίος δήλωσε πως δεν είδε τον ηθοποιό, γιατί τον τύφλωσε ο ήλιος με αποτέλεσμα να πέσει πάνω του με την Mercedes του.

    Το τρομακτικό βίντεο της σύγκρουσης δείχνει τον Κλούνεϊ να πέφτει από το σκούτερ και να προσγειώνεται στο έδαφος. Ευτυχώς, για καλή του τύχη, δεν υπέστη κάποια ζημιά στο κεφάλι ή την λεκάνη του, ενώ φορούσε κράνος.

    Ο Βινίλο, που είναι υδραυλικός, πήγαινε εκείνη την ώρα σε μια βίλα στο νησί για να κάνει κάποιες δουλειές. Μετά το ατύχημα, ήταν τόσο αναστατωμένος που κατέρρευσε σε έναν τοίχο δίπλα στον δρόμο και τον πήγε στο σπίτι του ένας φίλος του.

    Προτού φύγει από το σημείο, ένας από τους σωματοφύλακες του Κλούνεϊ – που οδηγούσε το δικό του σκούτερ μπροστά από τον Τζορτζ – του είπε ποιον χτύπησε.

    «Χτύπησες τον Κλούνεϊ» είπε ο σωματοφύλακας. Όταν ο έκπληκτος Βινίλο ρώτησε ποιον, του απάντησε: «Τον Κλούνεϊ… τον ηθοποιό…».

    τζορτζ-κλουνει

    Τζορτζ Κλούνεϊ

    τζορτζ-κλουνει τζορτζ-κλουνει τζορτζ-κλουνει

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βίντεο-σοκ από το τροχαίο του Τζορτζ Κλούνεϊ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόψε ο ημιτελικός του Survivor – Ποιοι πρώην παίκτες θα δώσουν το παρών; (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μέγκαν Μαρκλ: Tο μυστικό της επιτυχίας της ως fashion icon



    ΣΧΟΛΙΑ