• LIFE&STYLE

    Τζένη Μπαλατσινού-Βασίλης Κικίλιας: Το φωτογραφικό άλμπουμ της βάφτισης και η μπομπονιέρα του Κικίλια Junior

    • NewsRoom
    Τζένη Μπαλατσινού-Βασίλης Κικίλιας: Το φωτογραφικό άλμπουμ της βάφτισης και η μπομπονιέρα του Κικίλια Junior


    Σε μια λιτή τελετή στην Πάτμο βάφτισαν τον γιο τους, η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας, το περασμένο Σάββατο.

    Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε το ζευγάρι, η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό τους. Με την παρουσία λίγων καλεσμένων και νονούς τον γιο της Τζένης Μπαλατσινού, Μάξιμο Κωστόπουλο, τον κουμπάρο του ζευγαριού και προπονητή μπάσκετ, Ηλία Καντζούρη και την επιχειρηματία, Βιολέττα Λάππα, ο Κικίλιας Junior έλαβε το όνομα Παναγιώτης-Αντώνιος!

    Μέσα από τα social media, πήραμε μια γεύση από την ιδιαίτερη αυτή περίσταση για την παρουσιάστρια και τον υπουργό Υγείας, ενώ είδαμε και την μπομπονιέρα του γιου τους.

    Πρόκειται για ένα κουτί, το οποίο στη μέση έχει έναν ιππόκαμπο, ενώ στην επιγραφή αναφέρεται το όνομα του παιδιού μαζί με την ημερομηνία της βάφτισής του.

    «Πρώτα ο Θεός θα βαφτίσουμε το μωρό μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Θα είναι πολύ στενά, οικογενειακά και με ντόπιους ανθρώπους από το νησί μας. Γονείς, συγγενείς και λίγοι καλοί φίλοι θα παρευρίσκονται μαζί μας», είχε πει χαρακτηριστικά η Τζένη Μπαλατσινού, πριν από μερικές ημέρες, ενώ στην ίδια συνέντευξη είχε επιβεβαιώσει πως το όνομα του γιου τους είναι Παναγιώτης – Αντώνιος.

    Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης στο αγαπημένο νησί της Τζένης, την Πάτμο. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη βάφτιση ήταν καλεσμένα μόλις 30 άτομα.

    Ο Βασίλης Κικίλιας ανέβασε και εκείνος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία που δείχνει τον ίδιο και την Τζένη Μπαλατσινού να κρατούν πανευτυχείς στην αγκαλιά τους τον χαμογελαστό τους γιο, και τη συνόδεψε με την λεζάντα «Παναγιώτης Αντώνιος» και μία καρδιά.

    Δείτε τις φωτογραφίες:

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou)

    Διαβάστε επίσης:

    Πάτμος: Σε λιτή τελετή η βάπτιση του γιου του Βασίλη Κικίλια και της Τζένης Μπαλατσινού

    Πρίγκιπες Ουίλιαμ και Τζορτζ: Χαρές και πανηγυρισμοί μετατράπηκαν σε λύπη και απογοήτευση στον τελικό του Euro 2020 (video)

    Sex and the city: Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ αποκάλυψε την επίσημη φωτογραφία του comeback



    ΣΧΟΛΙΑ