• LIFE&STYLE

    Τζένη Μπαλατσινού: Η φωτογραφία από το σπίτι της στην Πάτμο (pic)

    • NewsRoom
    μπαλατσινου

    Τζένη Μπαλατσινού


    Στο αγαπημένο της νησί, την Πάτμο, βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η Τζένη Μπαλατσινού, προκειμένου να αποδράσει για λίγο από τις υποχρεώσεις της στην Αθήνα και να ξεκουραστεί.

    Η αγάπη της Τζένης Μπαλατσινού για την Πάτμο είναι γνωστή, καθώς μιλά γι’ αυτήν συχνά, ενώ δεν χάνει ευκαιρία να αποδράσει κατά καιρούς στο νησί που αποκαλεί δεύτερο σπίτι της.

    Η παρουσία της γνωστής παρουσιάστριας, που πρόσφατα παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της και νυν υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, στο νησί, είναι σταθερή, αφού κάθε καλοκαίρι και Πάσχα το περνάει εκεί με την οικογένειά της, ενώ διατηρεί και δικό της σπίτι.

    Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, η μεγάλη κόρη της Τζένης Μπαλατσινού, Αμαλία, ανέβασε μία τρυφερή φωτογραφία, που έδειχνε την ίδια αγκαλιά με τον μικρό της αδερφό, Μάξιμο, να κάνουν ηλιοθεραπεία σε μία από τις παραλίες του νησιού.

    Χθες, η ίδια η παρουσιάστρια, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας ότι βρίσκεται στο νησί και κάνει διακοπές. Η φωτογραφία δείχνει την ίδια στο εσωτερικό του σπιτιού της στην Πάτμο, που όπως φαίνεται από τη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία, είναι ένα σπίτι που αγαπά και την χαλαρώνει.

    Στη φωτογραφία, συγκεκριμένα, απεικονίζεται η ίδια η Τζένη Μπαλατσινού, με ένα λευκό φόρεμα, να κρατά μια πράσινη τσάντα μπροστά σε ένα παράθυρο, που της προσφέρει ηλιόλουστη θέα. Στην λεζάντα της φωτογραφίας αρκέστηκε να γράψει: «#light, #myhome» («φως», «το σπίτι μου»).

    Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Τζένη Μπαλατσινού:

    View this post on Instagram

    #light #myhome 🙏🏽

    A post shared by Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou) on



    ΣΧΟΛΙΑ