• Gossip

    Παντρεύτηκαν Τζένη Μπαλατσινού και Βασίλης Κικίλιας

    • NewsRoom
    μπαλατσινου κικιλιας

    Τζένη Μπαλατσινού και Βασίλης Κικίλιας


    Με νυφικό Zeus + Δione η Τζένη Μπαλατσινού

    Σε μία λιτή, απλή και παραδοσιακή τελετή, η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώπιον Θεού, συγγενών και εκλεκτών φίλων στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων, σε ένα ειδυλλιακό μέρος, στο λόφο του Λυκαβηττού.

    Το πανευτυχές ζευγάρι κατάφερε να ξεπεράσει τα όσα εμπόδια είχαν σταθεί στη σχέση τους, τα ξαναβρήκαν και πλέον είναι ενωμένοι με όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης.

    Η λαμπερή νύφη έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον γιο της, Μάξιμο, ενώ τα βλέμματα τράβηξαν οι μεγάλες κόρες της παρουσιάστριας, Αμαλία και Αλεξάνδρα Κωστοπούλου.

    Με νυφικό δημιουργίας του οίκου της Μαρέβας Μητσοτάκη Zeus + Δi0ne, η Τζένη Μπαλατσινού έκλεψε την παράσταση. Το απλό, αλλά πανέμορφο νυφικό αναδείκνυε την κομψή και καλλίγραμμη σιλουέτα της.

    Για το γαμπριάτικο κοστούμι του, ο Βασίλης Κικίλιας εμπιστεύτηκε τον ταλαντούχο και έμπειρο Νικόλαο Κούρλα.

    Το ζευγάρι πάντρεψαν ο Ηλίας Καντζούρης και η Έμη Πανουσοπούλου.

    Τζένη Μπαλατσινού

    Οι καλεσμένοι δεν ξεπερνούσαν τους 150 σε αριθμό, ενώ μετά το μυστήριο δεν πραγματοποιήθηκε κάποια μεγάλη γαμήλια δεξίωση.

    Το νιόπαντρο πλέον ζευγάρι επέλεξε να κεράσει τους καλεσμένους cocktails και finger food, στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας.

    Η Τζένη Μπαλατσινού συνοδευόμενη από τον γιο της, Μάξιμο

    Η μπομπονιέρα του γάμου τους αποτελείται από φυλαχτά κουδουνάκια από Μονή του Αγίου Γεωργίου του Κουδουνά.

    Ο στολισμός της εκκλησίας αποτελείται από λουλούδια του αγρού και γιασεμί, ενώ η ανθοδέσμη που κρατούσε η νύφη αποτελείται από ελληνικά παραδοσιακά φυτά, όπως λεμονανθούς, δενδρολίβανο, φασκόμηλο, λεμονοθύμαρο, λεβάντα, βασιλικό, χαμομήλι και δάφνη.

    Το μυστήριο τέλεσε ο μητροπολίτης Γαβριήλ.

    Η Τζένη Μπαλατσινού συνοδευόμενη από τον γιο της, Μάξιμο
    Βασίλης Κικίλιας

    μπαλατσινου κικιλιας



    ΣΧΟΛΙΑ