• LIFE&STYLE

    Τζεφ Μπέζος: Ο αδερφός της Σάντσες πούλησε τις φωτογραφίες τους στα media

    • NewsRoom
    μπεζος

    Τζεφ Μπέζος, Λόρεν Σάντσεζ


    Ο αδελφός της Λόρεν Σάντσες, Μάικλ, φέρεται να πούλησε τις φωτογραφίες της με τον Τζεφ Μπέζος, στην ταμπλόιντ National Enquirer.

    Σύμφωνα με τους New York Times, η πρώην παρουσιάστρια του Fox έστειλε τις φωτογραφίες στον αδελφό της Μάικλ, ο οποίος στη συνέχεια πούλησε τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη χρήση τους έναντι 200.000 δολαρίων στη μητρική εταιρεία της National Enquirer.

    Με τη σειρά της η National Enquirer, αποκάλυψε την μέχρι τότε κρυφή σχέση του Μπέζος με την Σάντσες.

    Λίγο διάστημα αργότερα ο ιδρυτής της Amazon και η επί 25 χρόνια σύζυγός του, Μακένζι Μπέζος, ανακοίνωσαν ότι σχεδίαζαν να πάρουν διαζύγιο μετά από μεγάλη περίοδο σε απόσταση, με τη Μακένζι να γίνεται η 4η πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο.

    Η National Enquirer επιμένει εδώ και καιρό ότι πηγή των φωτογραφιών της ήταν ο αδελφός της φίλης του Μπέζος, αλλά ο τελευταίος προσέλαβε ντέτεκτιβ για να ερευνήσουν την υπόθεση.

    Η υπόθεση πήρε περίεργη τροπή αυτή την εβδομάδα όταν ο Guardian αποκάλυψε ότι το κινητό του Μπέζος υπέστη πειρατεία μέσω ενός μηνύματος της υπηρεσίας WhatsApp που προερχόταν από έναν λογαριασμό του πρίγκιπα διαδόχου της Σαουδικής Αραβίας, Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν.

    Μάλιστα, «έτρεξαν» να συνδέσουν το «χακάρισμα» του κινητού με την αποκάλυψη της κρυφής σχέσης, όμως ο ρεπορτάζ των New York Times δίνει μια πιο πεζή εξήγηση για την πηγή τονίζοντας ότι μένει να αποδειχθεί τυχόν εμπλοκή του Ριάντ στην όλη υπόθεση, όπως ζήτησαν και αξιωματούχοι του ΟΗΕ.

    Σε δήλωσή της στη ΝΥΤimes η American Media Inc. αποκαλεί τον αδελφό της φίλης του Μπέζος «μοναδική πηγή» του ρεπορτάζ. 



    ΣΧΟΛΙΑ