• LIFE&STYLE

    Τομ Κρουζ: Εγκλωβισμένος σε πολυτελές ξενοδοχείο στην Βενετία εξαιτίας του κοροναϊού στην Ιταλία

    • NewsRoom
    Τομ Κρουζ

    Τομ Κρουζ


    Η εξάπλωση του κοροναϊού στη γειτονική Ιταλία επηρέασε τα γυρίσματα της κινηματογραφικής ταινίας «Mission Impossible 7» με τον πρωταγωνιστή Τομ Κρουζ να βρίσκεται εγκλωβισμένος σε πολυτελές ξενοδοχείο της Βενετίας.

    Ο 57χρονος ηθοποιός, που έφτασε στην Βενετία στις 20 Φεβρουαρίου για να ξεκινήσει τα γυρίσματα της ταινίας, πλέον έχει παγιδευτεί μέσα στο ξενοδοχείο Gritti Palace Hotel, όπου διαμένει, μετά το ξέσπασμα της φονικής επιδημίας με απολογισμό μέχρι στιγμής 7 νεκρούς και 229 επιβεβαιωμένα κρούσματα στο βόρειο μέρος της χώρας.

    Τα γυρίσματα έχουν ανασταλεί, ενώ ο Κρουζ αναμένεται να παραμείνει στο ξενοδοχείο τουλάχιστον μέχρι την 1η Μαρτίου, όπως αναφέρουν πληροφορίες της βρετανικής Daily Mail.

    Πάντως κανείς από το καστ και τα συνεργεία του «Mission Impossible 7» έχει μολυνθεί από τον κοροναϊό, ωστόσο σκηνές επρόκειτο να γυριστούν σε δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα, αλλά και σε γόνδολα μέσα στα κανάλια.

    Η ταινία που θα φέρει τη σκηνοθετική σφραγίδα του Christopher McQuarrie, είχε προγραμματιστεί να βγει στη μεγάλη οθόνη το καλοκαίρι του 2021, αλλά μπορεί να υπάρξει καθυστέρηση λόγω της αναβολής των γυρισμάτων.

    Λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού ο περιφερειάρχης του Βένετο, Λούκα Τζάια, αποφάσισε να κλείσουν όλα τα σχολεία και τα μουσεία και να σταματήσουν όλες οι εκδηλώσεις, μέχρι τα τέλη του μήνα, ανάμεσά τους και το διάσημο βενετσιάνικο καρναβάλι που κάθε χρόνο προσελκύει εκατομμύρια επισκέπτες από όλον τον κόσμο.

    Το Gritti Palace Hotel, όπου βρίσκεται ο Τομ Κρουζ, έχει θέα στο Μεγάλο Κανάλι της Βενετίας και αρχικά ήταν κατοικία ευγενών της πόλης των Δόγηδων όταν οικοδομήθηκε τον 15ο αι.

    Το 1895 μετετράπη επίσημα σε πολυτελές ξενοδοχείο.



    ΣΧΟΛΙΑ