• LIFE&STYLE

    Ο Τομ Κρουζ επιστρέφει στο «Top Gun» 33 χρόνια μετά (video)

    • NewsRoom
    Τομ Κρουζ


    Τομ Κρουζ και «Top Gun» επιστρέφουν στις κινηματογραφικές αίθουσες 33 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της θρυλικής ταινίας. Το νέο «Top Gun» θα βγει στις αίθουσες τον Ιούνιο του 2020.

    Η ταινία ήταν ένας ύμνος στους ιπτάμενους του αμερικανικού Ναυτικού, ενώ το soundtrack «Take my breath away» έγινε τεράστια εμπορική επιτυχία και κατάφερε να αποσπάσει δεκάδες βραβεία.

    Ο Τομ Κρουζ, ως Πιτ «Μάβερικ» Μίτσελ, θα βρεθεί για ακόμα μία φορά εκεί όπου πραγματικά ανήκει. Θα συμμετάσχει σε ακραίες αποστολές ως θαρραλέος πιλότος και, ταυτόχρονα, θα έχει τον ρόλο του εκπαιδευτή σε νέους πιλότους. Στόχος τους να βιώσουν μια ειδική αποστολή, την οποία δεν έχει βιώσει κανείς ποτέ ξανά.

    Ο «Μάβερικ» θα αντιμετωπίσει τον υπολοχαγό Μπράντλεϊ Μπράντσο ή «Ρούστερ» (Μάιλς Τέλερ), γιο του μακαρίτη φίλου του Μάβερικ, αλλά και τον αξιωματικό παρακολούθησης υπολοχαγό Νικ Μπράντσο «Γκουζ».

    Ο Τομ Κρουζ, στη νέα ταινία «Top Gun: Maverick», θα έρθει αντιμέτωπος με ένα αβέβαιο μέλλον που ανοίγεται μπροστά του, αλλά και φόβους του παρελθόντος, με αποκορύφωμα αυτή την αποστολή που απαιτεί την έσχατη θυσία από εκείνους που θα επιλεχθούν για να τη ζήσουν.

    Δείτε το τρέιλερ της ταινίας σε σκηνοθεσία Τζόσεφ Κοσίνσκι. Παίζουν οι ηθοποιοί: Τομ Κρουζ, Μάιλς Τέλερ, Τζένιφερ Κόνελι, Τζον Χαμ, Γκλεν Πάουελ,Λιούις Πούλμαν, Τσαρλς Πάρνελ, Μπασίρ Σαλαχούντιν, Μόνικα Μπάρμπαρο, ΤζέιΈλις, Ντάνι Ραμίρεζ, Γκρεγκ Ταρζάν Ντέιβις και Εντ Χάρις



    ΣΧΟΛΙΑ