• LIFE&STYLE

    Καυστικός ο T. Hanks: Ο Trump θα γίνει πρόεδρος όταν θα έλθουν διαστημόπλοια με δεινόσαυρους


    O βραβευμένος με Όσκαρ, Tom Hanks είναι βαθύτατα πολιτικοποιημένος και κοινωνικοποιημένος, ενώ ο δημόσιος λόγος του συχνά είναι αρκετά αιχμηρός. Αυτή τη φορά από τα βέλη του δεν ξέφυγε ούτε ο υποψήφιος για την αμερικανική προεδρία Donald Trump. Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε με σαρκασμό για τις πιθανότητες, που έχει ο δισεκατομμυριούχος Trump να περάσει το κατώφλι του Λευκού Οίκου.

    «Πιστεύω ότι ο άνθρωπος αυτός θα γίνει πρόεδρος όταν στη Γη θα προσγειωθούν διαστημόπλοια γεμάτα με δεινόσαυρους που θα φορούν κόκκινες κάπες» δήλωσε ο διάσημος ηθοποιός στο Sky News.

    Την ίδια ώρα αναφέρθηκε και στο βασικό σύνθημα που χρησιμοποιεί ο πολυεκατομμυριούχος Ρεπουμπλικανός «Make America Great Again» (Να Κάνουμε τις ΗΠΑ Μεγάλες Ξανά).

    «Εδώ είναι το πρόβλημα» συνέχισε να «πυροβολεί» κατά του Trump ο Hanks σε δηλώσεις του πριν την πρεμιέρα της νέας του ταινίας με τίτλο “A Hologram For The King”, «οι ΗΠΑ είναι ήδη μεγάλες, οπότε δεν καταλαβαίνω τι εννοεί».

    Ο Hanks μαζί με αρκετούς εκπροσώπους του Ηοllywood έχουν ταχθεί στο πλευρό της Hillary Clinton, της πιθανότερης αντιπάλου του Trump από το στρατόπεδο των Δημοκρατικών στις επόμενες εκλογές.

    Διαβάστε ακόμα:

    http://www.mononews.gr/telos-pia-ta-pechnidia-gia-to-tinder-ti-simveni-ke-oli-agchononte-me-to-diadiktiako-topo-gnorimion/40839



    ΣΧΟΛΙΑ