• LIFE&STYLE

    Το πρώτο κοινωνικό δίκτυο εικονικής πραγματικότητας είναι γεγονός! (video)


    Αντί να βρίσκεστε έξω με τους φίλους σας στην πραγματική ζωή, γιατί να μην περνάτε το χρόνο σας μαζί τους στο διάστημα; Το vTime, το πρώτο κοινωνικό δίκτυο εικονικής πραγματικότητας το κάνει όσο το δυνατόν πιο εφικτό!

    Συγκεκριμένα πρόκειται για μία ιδέα που σχεδιάστηκε από την Starship Group, και λειτουργεί αποκλειστικά σε κινητά Samsung. Το κοινωνικό δίκτυο σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια εικονική πραγματικότητα και να αλληλεπιδράσετε με άλλους 1-3 χρήστες σε 12 διαφορετικούς εικονικούς κόσμους.

    v

    Μπορείτε να δημιουργήσετε τα chat rooms και να προσκαλέσετε τους φίλους σας, ή να μιλήσετε τυχαία με έναν χρήστη!

    vTime-Gear-VR

    Μια πρώιμη επανεξέταση για την vTime ενώ αναγνωρίζει την σημαντικότητα αυτής της νέας εφαρμογής επεσήμανε ένα πρόβλημα, το γεγονός ότι με την χρήση της το μόνο που μπορεί να κάνει κάποιος είναι άπλα να συνομιλήσει με άλλους ανθρώπους.

    Παρόλα αυτά, η δύναμη της εικονικής πραγματικότητας μπορεί να ενισχύσει τη ζωή μας και να μας χαρίσει νέες εμπειρίες στην καθημερινή μας ζωή.

    Όπως είπε σε μία δήλωση του ο διευθύνων σύμβουλος Starship: “Το βασικό πρόβλημα που θέλαμε να λύσουμε με την vTime είχε να κάνει με την καινοτομία, θέλαμε να επικεντρωθούμε στην επικοινωνία και να βρούμε ένα νέο και μοναδικό τρόπο για να συμβαίνει αυτό”.

    Καθώς η εικονική πραγματικότητα γίνεται όλο και πιο διαδεδομένη στη ζωή μας, οι προγραμματιστές συρρέουν στο νέο μέσο.

    Το ενδιαφέρον είναι δικαιολογημένο, γίγαντες των Social media και της τεχνολογίας, όπως το Facebook, η Samsung και η HTC, εργάζονται ήδη πάνω σ’ αυτό το νέο εγχείρημα. Ενώ η Google, και η Apple ενδιαφέρονται σύμφωνα με πληροφορίες για την λήψη αυτής της καταιγιστικής εφαρμογής.

    gear-vr-oculus-lifestyle

    Ο C.Wangerin τονίζει ότι περιμένουμε νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις με την πάροδο του χρόνου.

    Η εταιρεία σκέφτεται το ενδεχόμενο να δίνεται η δυνατότητα προσθήκης αρχείων στους χρήστες καθώς και την κοινή χρήση φωτογραφιών, ενώ διερευνάται επίσης η δυνατότητα κοινής χρήσης βίντεο.

    “Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από εμπορικής πλευράς”, δήλωσε ο Wangerin.

    “Για παράδειγμα, το vTime θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και για άλλες χρήσεις όπως μια συνεδρία με τον γιατρό σας!”συμπληρώνει.



    ΣΧΟΛΙΑ