• LIFE&STYLE

    Το πιο ενοχλητικό πράγμα στο Twitter… αλλά το διορθώνουν

    • NewsRoom


    Η γνωστή εφαρμογή του Twitter είναι στα πρόθυρα λήψεως μιας σημαντικής απόφασης η οποία θα κάνει την ζωή των χρηστών του πολύ πιο εύκολη.

    twitter

    Σύμφωνα με νέες πηγές από την αναφορά του ειδησεογραφικού πρακτορείου Bloomberg, το γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης,Twitter, πρόκειται να αφαιρέσει από το σύστημα του όλες τις διαδικτυακές συνδέσεις και τις φωτογραφίες στα σχόλια-tweets που δεν ξεπερνούν τους 140 χαρακτήρες.

    twitter

    Η αναφορά συνεχίζει ότι αλλαγές θα γίνουν μέσα στο επόμενο διάστημα χωρίς καμία καθυστέρηση.

    Jack Dorsey, διευθύνων σύμβουλος του Twitter
    Jack Dorsey, διευθύνων σύμβουλος του Twitter

    Αν και αυτό για τους περισσότερους μπορεί να μοιάζει με όχι και τόσο ριζική αλλαγή, ωστόσο για τους χρήστες εκείνους που έχουν ξοδέψει πολύτιμο χρόνο στο να διαμορφώνουν τα tweets τους έτσι ώστε, να μπορούν να συμπεριλάβουν σε αυτά κάποιο link ή κάποια φωτογραφία, τα νέα είναι ιδιαιτέρως ευχάριστα.

    twitter

    Ωστόσο, το Bloomberg τονίζει πως τα links και τα Tweets της εφαρμογής συνήθως καταλάμβαναν 23 χαρακτήρες, κάτι τέτοιο θα μπορούσε να είναι ένα κρίσιμο ζήτημα για τα όρια των 140 χαρακτήρων.

    Πολλοί ήταν οι χρήστες που δυσανασχέτησαν, όταν ερωτήθηκαν σε έρευνα τον Ιανουάριο, για την άποψη τους για την αλλαγή αυτή, οι οποίοι θεώρησαν ότι κάτι τέτοιο θα κατέστρεφε την ποιότητα που κάνει την υπηρεσία του Twitter μοναδική.

    Πάντως, ο διευθύνων σύμβουλος, Jack Dorsey, κλήθηκε να ηρεμήσει τα πράγματα, δίνοντας υπόσχεση ότι το συγκεκριμένο όριο δεν πρόκειται να αλλάξει.

    Διαβάστε επίσης: 

    http://www.mononews.gr/erchonte-oli-i-fori-ena-mina-noritera-apo-tin-1i-iouniou/45811

    Δείτε επίσης: 

    http://www.mononews.gr/papangelopoulos-prokatarktiki-exetasi-gia-to-paranomo-stichima/45795

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ