• LIFE&STYLE

    Το μυστικό της ηθοποιού Margot Robbie για ένα τέλειο μακιγιάζ

    • NewsRoom


    Η πανέμορφη ηθοποιός Margot Robbie αποτελεί αδιαμφισβήτητα ένα σύγχρονο beauty icon, καθώς στο portfolio της συμπεριλαμβάνονται πολλές διαφημιστικές καμπάνιες  ομορφιάς και εξώφυλλα σε μεγάλα περιοδικά, συγκεντρώνοντας έτσι σπουδαία μυστικά για το μακιγιάζ και την ομορφιά από τους μεγαλύτερους makeup artists.

    Σε μία από τις πρόσφατες συνεντεύξεις της, η Margot Robbie αποκάλυψε ένα από αυτά για το σωστό blending (άπλωμα-σβήσιμο) του make up: «Η φίλη μου μου έμαθε αυτό το τρικ, το οποίο χρησιμοποιώ κάθε μέρα. Όταν απλώνω το foundation, χρησιμοποιώ ένα πινέλο για τα φρύδια ή μια οδοντόβουρτσα για να κάνω blending προς τη γραμμή των μαλλιών μου», είπε.

    Όλες οι γυναίκες γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι να γίνεται σωστό blending του foundation προς το λαιμό, ώστε να μην είναι διαφορετικό χρώμα από το πρόσωπο. Λίγες ωστόσο γνωρίζουν πως το ίδιο θα πρέπει να γίνεται και προς τη γραμμή των μαλλιών.

    «Επειδή έχω ξανθά μαλλιά, αλλά μαυρισμένη επιδερμίδα, εάν δεν κάνω blending, δεν δείχνει κομψό το μακιγιάζ μου -μπορείτε να δείτε το foundation στα μαλλιά μου. Χρησιμοποιώ αυτό το τρικ κάθε μέρα και κάθε φορά το αγόρι μου μού λέει ‘Τι κάνεις;’ και του απαντάω πως βουρτσίζω το μακιγιάζ μου στη γραμμή των μαλλιών μου. Και εκείνος λέει ‘τα κορίτσια είναι τρελά’».

    Έτσι η πασίγνωστη ηθοποιός επιτυγχάνει την λαμπερή και αψεγάδιαστη επιδερμίδα με το σωστό άπλωμα του make up, κερδίζοντας έτσι χρόνο από την προετοιμασία της το πρωί.



    ΣΧΟΛΙΑ