• LIFE&STYLE

    Το καρφί του Σ. Τανιμανίδη μετά τις δηλώσεις του πρώην φίλου του Γ. Μαυρίδη (pic)

    μαυριδης-τανιμανιδης

    Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Μαυρίδης


    Σε μια αινιγματική ανάρτηση προχώρησε ο παρουσιαστής του επιτυχημένου ριάλιτι Survivor, Σάκης Τανιμανίδης, μετά τις δηλώσεις του Γιώργου Μαυρίδη, στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα Μεσάνυχτα», σχετικά με τους λόγους, που οδήγησαν τους δύο πρώην φίλους και συνεργάτες να δώσουν τέλος στη συνεργασία τους, αλλά και στην προσωπική τους σχέση.

    Ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε για πρώτη φορά για τις διαφορές που οδήγησαν τους δύο φίλους στο να απομακρυνθούν μεταξύ τους. Μεταξύ άλλων, ο Γ. Μαυρίδης στάθηκε στο γεγονός της συνεργασίας του με τον Σάκη στην εκπομπή «World Party», εκφράζοντας το παράπονο για το γεγονός ότι ο Τανιμανίδης, όπως υποστήριξε, δεν έκανε ποτέ αναφορά ούτε στην υλική, αλλά ούτε και στην ηθική συμβολή του ίδιου, αλλά και των υπόλοιπων συνεργατών στην εκπομπή. Συγκεκριμένα, όπως τόνισε, ο ίδιος είχε βάλει και δικά του χρήματα στην εκπομπή, γεγονός που δεν αναφέρθηκε ποτέ, ενώ επεσήμανε πως το τελικό αποτέλεσμα της εκπομπής ήταν αποτέλεσμα της δημιουργικότητας όλης της ομάδας και όχι ιδέα-προϊόν αποκλειστικά του Τανιμανίδη.

    Ο Γ. Μαυρίδης, μιλώντας στην Ελεονώρα Μελέτη, δεν παρέλειψε να εκφράσει την πικρία του για τον τρόπο με τον οποίο έληξε αυτή η συνεργασία και διευκρίνισε ότι χάλασαν γενικότερα οι σχέσεις μεταξύ των συνεργατών της εκπομπής.

    Μετά την προβολή του επεισοδίου από την τηλεόραση του Alpha, όλες οι εκπομπές και τα πάνελ έσπευσαν να παίξουν το σχετικό απόσπασμα και να σχολιάσουν τις αποκαλύψεις του Γιώργου Μαυρίδη για τον πρώην φίλο του. Όλοι ανέμεναν με αγωνία το αν και το τι θα απαντήσει ο Σάκης Τανιμανίδης σχετικά με τα όσα ακούστηκαν.

    Ο ίδιος λοιπόν, προχώρησε χθες σε μια ανάρτηση όλο νόημα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Η ανάρτηση του, που έγινε στα instastories της εφαρμογής, είναι μια εικόνα με ένα μικρό κειμενάκι που λέει «Ποτέ μην τσακωθείς με κάποιον που πιστεύει τα ψέματά του».
    Δείτε παρακάτω την αινιγματική ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη στο Instagram:
    τανιμανιδης
    Το post όλο νόημα του Σάκη Τανιμανίδη μετά τις δηλώσεις του Γ. Μαυρίδη

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιώργος Μαυρίδης: Το παράπονο για τον Σάκη Τανιμανίδη και το άδοξο τέλος του World Party (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο Survivor ο κολλητός του Σάκη Τανιμανίδη – Τι είπε ο παρουσιαστής (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στην πολιτική σκηνή ο Σάκης Τανιμανίδης; – Τι απαντά ο ίδιος



    ΣΧΟΛΙΑ