• LIFE&STYLE

    Στην πολιτική σκηνή ο Σάκης Τανιμανίδης; – Τι απαντά ο ίδιος

    • NewsRoom
    τανιμανιδης-σακης

    Σάκης Τανιμανίδης


    Όλο και περισσότερα πρόσωπα της ελληνικής showbiz επιλέγουν να εισέλθουν στον χώρο της πολιτικής. Ένα από αυτά που πιθανολογείται να κάνει την «έκπληξη» είναι και ο Σάκης Τανιμανίδης. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Playboy, εκτός από το Survivor, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε και στην πολιτική και απάντησε στο εάν «βλέπει» τον εαυτό του να ασχολείται με τα κοινά.

    «Αφού επιμένεις θα σου πω. Η ερώτηση, λοιπόν, δεν είναι αν βλέπω εγώ τον εαυτό μου στην πολιτική, αλλά αν η πολιτική χρειάζεται εμένα. Και η απάντηση είναι ότι η πολιτική χρειάζεται ΟΛΟΥΣ τους πολίτες και κυρίως τους νέους.

    Η σταρχιδική/αγανακτισμένη αντιμετώπιση του “όλοι λαμόγια είναι, να καεί η Βουλή κ.λ.π.” (αν και σε πολλές περιπτώσεις δικαιολογημένη) δεν με εκφράζει. Δεν με εκφράζει, γιατί απλά δεν δίνει λύση. Οι κοινωνίες λειτουργούν μέσα από την πολιτική και είναι ο μόνος τρόπος που έχουμε για να δίνουμε λύσεις στα προβλήματα.

    Επειδή, λοιπόν, είμαι οπαδός της κοινής λογικής και εκνευρίζομαι συχνά με τον παραλογισμό που επικρατεί στα κοινά, θα ήμουν πραγματικά ευτυχισμένος αν στο μέλλον μπορέσω κι εγώ με οποιονδήποτε τρόπο να βοηθήσω τους γύρω μου να ζουν σε μια καλύτερη χώρα.

    Επομένως, όχι δεν θα έβγαζα την πολιτική από τα μελλοντικά μου σχέδια, ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν είναι κάτι που θα μπορούσα να κάνω ούτε γνωρίζω αν τελικά θα ασχοληθώ ή όχι. Θεωρώ ότι έχω ακόμα να μάθω, να εξελιχθώ προκειμένου να το κάνω.

    Ταυτόχρονα, αυτή τη στιγμή νιώθω ότι έχω να προσφέρω περισσότερα με αυτό που κάνω και μου αρέσει αυτό που κάνω και δεν θα ήθελα να το αφήσω», δήλωσε ο Σάκης Τανιμανίδης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τανιμανίδης-Μπόμπα: Πώς να φτιάξετε το υγιεινό πρωινό που τρώνε κάθε μέρα (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη – «βόμβα» από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για το Survivor 3 (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Power of Love: Το μήνυμα του Σωκράτη για την σχέση του Γιάννη με την Αργυρώ (pic)



    ΣΧΟΛΙΑ