• LIFE&STYLE

    Το «κακό παιδί» της Κίνας έμπλεξε: Η εκκεντρική ζωή του χρυσού κληρονόμου που χρωστά 21,6 εκατ. δολάρια

    • NewsRoom


    Βαριά «καμπάνα» επέβαλαν οι δικαστικές Αρχές της Κίνας στον γιο ενός Κινέζου δισεκατομμυριούχου, ο οποίος χαρακτηρίζεται από πολλούς το «κακό παιδί» της χώρας.

    Ο Σικόνγκ Γουάνγκ  τραβά πάνω του εδώ και χρόνια τα φώτα της δημοσιότητας και σκανδαλίζει με τον εκκεντρικό τρόπο ζωής του.

    Ο Σικόνγκ είναι ο μοναδικός γιος του μεγιστάνα κτηματομεσίτη Τζιανλίν Γουάνγκ και κληρονόμος μιας αμύθητης περιουσίας που εκτιμάται στα 12,5 δισεκατομμύρια δολάρια. Μάλιστα, ο 31χρονος κληρονόμος φέρεται να χρωστάει 151 εκατομμύρια γιουάν (21,6 εκατομμύρια δολάρια), σύμφωνα με τα τοπικά μέσα.

    Η ζωή του περιζήτητου 31χρονου εργένη γίνεται συχνά θέμα συζήτησης. Μάλιστα πρόσφατα αγόρασε οκτώ iPhones για τον… σκύλο του, Κοκό.

    Η απόφαση του δικαστηρίου της Σαγκάης απαγορεύει στον Σικόνγκ απολαύσεις που σχετίζονται με τα ταξίδια και τα πάρτι, όπως να ταξιδεύει στην πρώτη θέση, να αγοράζει ακίνητα, να μένει σε πολυτελή ξενοδοχεία, να πηγαίνει διακοπές, να παίζει γκολφ ή να πηγαίνει σε κλαμπ.

    Η δικαστική εντολή κατά του Γουάνγκ μπορεί να συνδέεται, σύμφωνα με την Daily Mail, με το αυστηρό σύστημα κοινωνικής συμπεριφοράς στη χώρα, ένα πρόγραμμα που παρακολουθεί τη συμπεριφορά των 1,4 δισεκατομμυρίων πολιτών της. Βάσει αυτού, οι πολίτες μπορούν να επιβραβεύονται ή να τιμωρούνται, σύμφωνα με την κοινωνική τους συμπεριφορά.



    ΣΧΟΛΙΑ