• LIFE&STYLE

    Το «Καφέ της Χαράς» στηρίζει το #Μένουμε_Σπίτι – Δείτε το επικό video των ηθοποιών


    Το δικό τους μήνυμα για τον περιορισμό της διασποράς του νέου κορονοϊού έστειλαν οι ηθοποιοί του αγαπημένου «Καφέ της Χαράς».

    Τα γυρίσματα της σειράς του ΑΝΤ1 βρίσκονται στον «πάγο» εξαιτίας της πανδημίας, ωστόσο οι ηθοποιοί ένωσαν τις δυνάμεις τους (από απόσταση) και δημιούργησαν ένα βίντεο, στο οποίο ζητούν από τον κόσμο να μείνει σπίτι.

    «Έκτακτη ανακοίνωση στο Κολοκοτρωνίτσι! Στους δρόμους όχι αγκαλιές, φιλιά και πίτσι πίτσι», ξεκινάει το βίντεο ο Χάρης Ρώμας ως Περίανδρος Πώποτας.

    «Αυτή δεν είναι άλλη μια του Πώποτα υστερία», επισημαίνει η Ρένια Λουιζίδου ενσαρκώνοντας την Χαρά.

    «Όλα τα ζόρια είχαμε, ήρθε και η πανγαμία», δηλώνει ο Φατσέας (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης), με την Σταυρούλα (Τζόυς Ευείδη) να τον διορθώνει αγανακτισμένη: «Αμάν, Βαγγέλη. Είπαμε! Το λένε πανδημία!»

    «Βγαίνουμε έξω συνετά και μόνο αν πάρουμε άδεια. Ξεχάστε βόλτες άσκοπες και πάρτι στα σκοτάδια» προσθέτουν, με τη σειρά τους, τα νεότερα μέλη της δημοφιλούς σειράς, Έφη Ρασσιά, Πάρις Σκαρτσολιάς, Μαριαλένα Ροζάκη και Απόστολος Καμιτσάκης.

    «Αυτό τον κορονοϊό, τον πονηρό αλήτη, όλοι θα τον νικήσουμε αν μείνουμε στο σπίτι», καταλήγουν με χαμόγελο η Ρένια Λουιζίδου και ο Χάρης Ρώμας.

    Το κείμενο έγραψε ο Χάρης Ρώμας, ενώ όλοι οι αγαπημένοι πρωταγωνιστές του «Καφέ» συμμετείχαν στο βίντεο.

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ