• LIFE&STYLE

    Το hot αξεσουάρ που υπόσχεται άψογα looks

    • NewsRoom


    Πολλές από εσάς κάνετε το λάθος και νομίζετε πως αξεσουάρ είναι μόνο οι τσάντες, τα παπούτσια και τα φουλάρια/κασκόλ και παραμελείτε τα hair accessories, όπως οι στέκες, οι κορδέλες, τα κλάμερ και τα κλιπς. Μπορεί φυσικά να τα αγνοείτε από επιλογή και να τα αποφεύγετε, γιατί σας φαίνονται λίγο παλιομοδίτικα, κάπως παιδικά και ότι αγγίζουν το όριο του kitsch. Φέτος όμως θα αναθεωρήσετε γιατί το αγαπημένο αξεσουάρ των απανταχού fashionistas ακούει στο όνομα hair clip και στολίζει τα μαλλιά τους σαν αληθινό κόσμημα. Σίγουρα όταν ήσασταν μικρές λατρεύατε αυτά τα χαριτωμένα κοκαλάκια, που έπιαναν τα μαλλιά σας στο πλάι και συνήθως είχαν επάνω ζωάκια, λουλουδάκια και φανταχτερά χρώματα. Πατήστε, λοιπόν, delete σε αυτές τις εικόνες και ετοιμαστείτε για κάτι πολύ πιο κομψό και λαμπερό.

    Όλα ξεκίνησαν από την πασαρέλα του οίκου Simone Rocha την προηγούμενη σεζόν, όπου τα μοντέλα παρέλασαν με κλιπς από πέρλες και κρύσταλλα χαρίζοντας έναν αριστοκρατικό και βικτοριανό αέρα στα looks τους. Δεν άργησε η εξάπλωσή τους όμως τόσο σε υπόλοιπους οίκους όπως οι Rejina Pyo, Gucci και Ashish όσο και στα γνωστά κορίτσια της μόδας όπως η Alexa Chung που τα έχει απογειώσει σε απόλυτα partywear αξεσουάρ και τη συνοδεύουν σχεδόν σε κάθε της βραδινή έξοδο. Πλέον πρωταγωνιστούν στα street style looks και στους δρόμους των fashion capitals και εσείς δεν έχετε παρά να ενδώσετε στη γοητεία τους.hair-clips.jpg

    Τα είδη, τα μεγέθη, τα χρώματα και τα στιλ που κυκλοφορούν στην αγορά είναι πάρα πολλά, από τα πιο πλουμιστά με τις πέρλες και τα στρασάκια μέχρι τα logo που φέρουν είτε το λογότυπο κάποιας εταιρίας είτε κάποιο μήνυμα ή τα πιο κλασικά μονόχρωμα, σίγουρα να βρείτε ή κάθε μία αυτό ακριβώς που της ταιριάζει. Είτε έχετε ίσια μαλλιά, είτε έχετε σπαστά είτε το χτένισμά σας είναι ανέμελο είτε πιασμένο δεν έχει σημασία. Μπορείτε όλες να τα φορέσετε είτε στο πλάι του κεφαλιού είτε στο πίσω μέρος ή και γιατί όχι ένα από κάθε πλευρά για ένα πιο school girl look, ενώ μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι και το βράδυ ανάλογα με το κλιπ που θα διαλέξετε.

    Tip: Να θυμάστε πως τώρα τον χειμώνα που τα outfits σας είναι λίγο πιο βαριά και καλυπτικά αφήνοντας ουσιαστικά μόνο το κεφάλι σας να φαίνεται τα hair clips είναι το αξεσουάρ που θα σας δώσει την απαραίτητη λάμψη και θα φωτίσει το πρόσωπό σας αντικαθιστώντας επάξια τα κοσμήματα.

    hair-clips-3.jpg
    hair-clips-4.jpg
    Πηγή: glow.gr

     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: 5 στιλάτοι τρόποι να ανανεώσετε την κλασική κοτσίδα στα μαλλιά σας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 5 λάθη στα μαλλιά που σας κάνουν άθελά σας να φαίνεστε μεγαλύτερες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τρεις τρόποι να ισιώσετε τα μαλλιά σας χωρίς καθόλου θερμότητα



    ΣΧΟΛΙΑ