Menu
-0.08%
Τζίρος: 351.46 εκατ.

Μαρία Καρυστιανού: Διέγραψε τον Θανάση Αυγερινό από την «Ελπίδα» – Τον κατηγορεί για «διχαστικές συμπεριφορές»

Life & Style

Το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» επιστρέφει στον ΑΝΤ1

Comments

Την επιστροφή του διασημότερου τάλεντ σόου, το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» ανακοίνωσε ο ΑΝΤ1.

Από το φθινόπωρο του 2021, τα φώτα της σκηνής του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» ανάβουν για όσους θέλουν να κάνουν τη διαφορά!

Όλοι, ανεξαρτήτως ηλικίας, δεξιοτήτων και κουλτούρας, έχουν μια θέση στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Όλοι έχουν την ευκαιρία να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να μαγέψουν τους κριτές, αλλά και όλη τη χώρα. Αν τα καταφέρουν, τότε μπορεί να αλλάξει η ζωή τους για πάντα!

Το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» είναι η ελληνική εκδοχή του «Got Talent», του Νο1 επιτυχημένου ψυχαγωγικού format στον κόσμο, με τη σφραγίδα του Ρεκόρ Γκίνες. Από το 2006, που έκανε πρεμιέρα, το βραβευμένο οικογενειακό σόου έχει «ταξιδέψει» σε 72 χώρες, βρίσκεται σταθερά στην κορυφή της τηλεθέασης σε όλο τον κόσμο και έχει καθηλώσει πάνω από 1 δισεκατομμύριο τηλεθεατές παγκοσμίως. Το «Got Talent», φέτος, θα διανύσει την 16η σεζόν του στις ΗΠΑ και την 15η στο Ηνωμένο Βασίλειο. Δημιουργήθηκε από τον διάσημο κριτή και τηλεοπτικό παραγωγό Simon Cowell και ανήκει στην SYCO Entertainment και τη Fremantle.

Ο Τζώρτζης Ποφάντης, Chief Content Officer του ΑΝΤ1, αναφέρει: «To “Ελλάδα έχεις ταλέντο” επιστρέφει στο σπίτι του. Είμαστε έτοιμοι να αναδείξουμε τα νέα ταλέντα και να προσφέρουμε ένα σύγχρονο θέαμα με την υπογραφή του ΑΝΤ1, που έχει λανσάρει όλα τα μεγάλα φορμάτ στην Ελλάδα».

Ο Chris O’Dell, Head of Global Entertainment Production της Fremantle σχολίασε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που το Got Talent επιστρέφει στην Ελλάδα και στο αρχικό “σπίτι” του, τον ΑΝΤ1. Είμαστε σίγουροι πως θα είναι μια φανταστική σεζόν που θα δείξει ότι η Ελλάδα έχει, χωρίς καμία αμφιβολία, ταλέντο».

Η Abi Doyle, VP International Productions της Syco, δήλωσε: «Το Got Talent ψυχαγωγεί, σπάει ρεκόρ και έχει ανακαλύψει απίστευτα νέα ταλέντα σε όλο τον κόσμο. Η επιστροφή του σόου στην Ελλάδα είναι απόδειξη της δύναμης του brand, και είναι φανταστικό ότι δουλεύουμε ξανά με τους συνεργάτες μας στον ΑΝΤ1. Ανυπομονούμε να δούμε τα συναρπαστικά νέα ταλέντα της σεζόν!».

Το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» έρχεται από το φθινόπωρο του 2021 στον ΑΝΤ1 και θα είναι ακόμα πιο… τολμηρό, επικίνδυνο, συγκινητικό, μοναδικό!

Δηλώσεις συμμετοχής στο: www.antenna.gr/talento

Διαβάστε επίσης:

Μαντόνα: Νέο βιβλίο με σπάνιες φωτογραφίες από την εποχή «Like a Virgin»

Survivor: Ποιος αποχωρεί απόψε; «Αποδεκατίζεται» η κόκκινη ομάδα (video)

Ευδοκία Ρουμελιώτη για Γιώργο Κιμούλη: «Η φήμη του προηγείται της παρουσίας του» (video)

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το υπερπολυτελές superyacht DESTINY στην Κεφαλονιά (βίντεο + φωτο)
Οι διάδοχοι του Τσίμα στον Σκάι και το ντόμινο, το υψηλό κατώφλι του ΕΚΚΟΜΕΔ, τι θα κάνουν στην ΕΡΤ Καραβάλτσιου, Κασόλη, η νέα στέγη της Καραμήτρου, Ακης και Χιώτης μαζί και το φλερτ με Μάνεση
Κωνσταντίνος Αργυρός-Αλεξάνδρα Νίκα: Στο Φισκάρδο για το πάρτι των κουμπάρων τους (video)
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση-Βύρων Βασιλειάδης: Διακοπές στο «ωραιότερο νησί του κόσμου» (pics)
Μιχάλης Ιατρόπουλος: Στο πλευρό του γιου του, Daima, στα δικαστήρια μετά την σύλληψή του
Σοφία Βεργκάρα: Σε yacht με τη Μαρίνα Βερνίκου στη Μύκονο (pics)
Καλημέρα Ελλάδα: Αυτοί είναι οι νέοι παρουσιαστές της εκπομπής του ΑΝΤ1
Στα Επείγοντα του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη για τον γιό τους
Μιχάλης Ιατρόπουλος: Η αντίδρασή του μετά τη σύλληψη του γιου του στη Νέα Σμύρνη
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση-Βύρων Βασιλειάδης: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο τους στη Μύκονο