• LIFE&STYLE

    Το δίδυμο Ρήγας – Αποστόλου έρχεται στην ΕΡΤ1 – Τι ετοιμάζουν;

    Δημήτρης Αποστόλου και Αλέξανδρος Ρήγας


    Ένα από τα πιο επιτυχημένα συγγραφικά δίδυμα της ελληνικής τηλεόρασης εξασφάλισε η ΕΡΤ, η οποία υποδέχεται από τη νέα σεζόν τον Δημήτρη Αποστόλου και τον Αλέξανδρο Ρήγα.

    Η πρόταση τους για μια εβδομαδιαία κωμωδία εγκρίθηκε ομόφωνα από το ΔΣ και η «Τούρτα της μαμάς», όπως θα είναι ο τίτλος της θα αρχίσει να μεταδίδεται από τον προσεχή Οκτώβριο στην ΕΡΤ1.

    Πρωταγωνιστικούς ρόλους στη νέα οικογενειακή κωμωδία, που όσοι έχουν διαβάσει το σενάριο πιστεύουν ότι θα αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν, θα έχουν ο Κώστας Κόκλας και η Καίτη Κωνσταντίνου, ενώ το καστ επιφυλάσσει και πολλές άλλες εκπλήξεις.

    Το εύρημα της συγκεκριμένης σειράς είναι ότι θα εκτυλίσσεται κάθε φορά έχοντας ως επίκεντρο τα γνωστά ελληνικά οικογενειακά τραπέζια –κυριακάτικα, σαββατιάτικα, γιορτινά, κλπ– με πλήθος καλεσμένων διαφορετικών ηλικιών, απόψεων, διαθέσεων και πεποιθήσεων να δημιουργούν σπαρταριστές ιστορίες.

    Το μυστικό όμως θα βρίσκεται κάθε φορά στην τούρτα της μαμάς –την Καίτη Κωνσταντίνου- η οποία έχει βαλθεί να γίνει διαδικτυακά διάσημη.

    Σημειώνεται ότι αυτή είναι η τρίτη μυθοπλασία που ετοιμάζει η ΕΡΤ για τη νέα σεζόν ενώ το σενάριο του Δημήτρη Αποστόλου και η σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Ρήγα, εγγυώνται ίσως μια από τις καλύτερες κωμωδίες των τελευταίων ετών.



    ΣΧΟΛΙΑ