• LIFE&STYLE

    Το «αντίο» της Μπάγιας Αντωνοπούλου στους τηλεθεατές του «Survivor Πανόραμα»


    «Αντίο» στους τηλεθεατές είπαν η Μπάγια Αντωνοπούλου και οι συνεργάτες της Βαγγέλης Χαρισόπουλος και Λάουρα Νάργες, στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor Πανόραμα. Λίγο πριν από τέλος της εκπομπής, η Αντωνοπούλου ενημέρωσε ότι από Δευτέρα θα προβάλλεται η σειρά «Μαύρη Θάλασσα» και έδωσε τον λόγο στον Βαγγέλη Χαρισόπουλο, ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσοι στήριξαν την εκπομπή, τον σκηνοθέτη, την ομάδα και είπε «Το μεγαλύτερο έπαθλο για εμάς ήταν ότι αλλάξαμε τη γνώμη του κοινού, ευχαριστούμε που μας στήριξαν σε μια δύσκολη χρονιά».

    Στη συνέχεια, ο λόγος πήγε στη Λάουρα Νάργες που αφού είπε το δικό της «ευχαριστώ» σε όλους, δήλωσε ότι ευχαριστήθηκε πολύ τη συμμετοχή της στην εκπομπή και έκλεισε μ’ ένα γερμανικό ρητό που προκάλεσε το γέλιο στο στούντιο. Το ρητό έλεγε: «Όλα έχουν ένα τέλος, εκτός από το λουκάνικο που έχει δυο».

    Τελευταία αποχαιρέτησε η Μπάγια Αντωνοπούλου λέγοντας: «Η ζωή είναι σαν το Survivor, έχει ανατροπές, ανατροπές που πολλές φορές δεν περιμένουμε, και κανείς δεν μας έχει δώσει κανόνες επιβίωσης… ». Στη συνέχεια ευχαρίστησε τους συνεργάτες και τους ανθρώπους που τη στήριξαν και φυσικά τον ΣΚΑΙ και τέλος τους τηλεθεατές, ενώ έκλεισε λέγοντας «Κάπου θα τα ξαναπούμε».

    Οι «χαμηλές πτήσεις» στην τηλεθέαση έφεραν πρόωρο τέλος για την εκπομπή όμως η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της στο πάνελ δεν έχασαν το χιούμορ τους: αποχαιρέτησαν ένας ένας του τηλεθεατές, πήραν τη δάδα τους και αποχώρησαν από το πλατό.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τέλος το Survivor Πανόραμα με την Μπάγια Αντωνοπούλου – Τι συνέβη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπάγια Αντωνοπούλου: Αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από την εκπομπή του Παπαδάκη



    ΣΧΟΛΙΑ