Δυναμικό ξεκίνημα, το 2018, για την ομάδα δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1, καθώς ήταν το μοναδικό τμήμα που βραβεύθηκε με τριπλή διάκριση, στα 34α δημοσιογραφικά βραβεία του Ιδρύματος Μπότση, ένα θεσμό που αποτελεί μία από τις υψηλότερες τιμητικές διακρίσεις για τους δημοσιογράφους.
Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου, κατά τη διάρκεια της τελετής που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα της Παλαιάς Βουλής, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, βραβεύθηκαν τρεις εξαιρετικοί δημοσιογράφοι του ANT1 News, η Φαίη Χρυσοχόου, ο Χρήστος Μαζανίτης και ο Γιώργος Κούρος.
Αυτά τα τρία βραβεία έρχονται για να προστεθούν στη μεγάλη λίστα των δημοσιογραφικών διακρίσεων του ΑΝΤ1 και να επιβραβεύσουν τη σπουδαία δουλειά, το ήθος, τον επαγγελματισμό και τη μαχητικότητα της δημοσιογραφικής ομάδας του ΑΝΤ1 Νews, που στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων, παραδίδει μαθήματα δεοντολογίας, αντικειμενικού και πλήρους ρεπορτάζ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πειραιώς: Βonus 22,5 εκατ. ευρώ στο προσωπικό της τράπεζας και μέλη του Δ.Σ, αλλά και νέο buyback μετοχών έως 33 εκατ. ευρώ.
- Ιόνιος Σχολή: Εξαφανισμένος ο ιδιοκτήτης Αγγελος Δερβέναγας – Αγωνία των γονιών για τη μετακόμιση στο Μαρούσι και αναπάντητα ερωτηματικά
- Γιώργος Στάσσης: Θα επεκτείνουμε την γκάμα των προϊόντων στα ΔΕΗ stores- Τα σχέδια για τη λιανική
- Η Επιτροπή των 32.000 υπαλλήλων και των μηδενικών αντανακλαστικών







Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.