• LIFE&STYLE

    Τι τρέχει μεταξύ της Εύης Ιωαννίδου και του πρώην της Εμμανουέλας από το GNTM (video)

    • NewsRoom

    Εμμανουέλα Μάινα


    Μετά από την αποχώρησή της για δεύτερη φορά από το GNTM 2, η Εμμανουέλα Μάινα βρέθηκε καλεσμένη στη «Φωλιά των Κου Κου» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο διαζύγιό της.

    Το εντυπωσιακό μοντέλο μπήκε στο σπίτι του GNTM παντρεμένο, ωστόσο μετά το τέλος του ριάλιτι εκείνη και ο σύζυγός της, Χρήστος πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, μετά από δύο χρόνια γάμου.

    Όπως αποκάλυψε η 22χρονη μελαχρινή μετά τον χωρισμό τους, έφυγε από το σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη και μετακόμισε στην Αθήνα.

    Μάλιστα, έχουν διαγράψει τις κοινές τους φωτογραφίες από το Instagram.

    «Χώρισα και θα μετακομίσω στην Αθήνα. Δεν πειράζει. Όλα για κάποιον λόγο γίνονται πιστεύω και προχωράμε παρακάτω. Οι σχέσεις μας (με τον Χρήστο) δεν ήταν πολύ καλές ούτε μέσα στο παιχνίδι», είπε χαρακτηριστικά η Εμμανουέλα μη θέλοντας να σχολιάσει περισσότερο το θέμα αυτό.

    Η πρώην διαγωνιζόμενη του περσινού GNTM, Μέγκι Ντρίο, σχολιάζοντας την είδηση του χωρισμού της Εμμανουέλας με τον Χρήστο, ο οποίος εργάζεται σε νυχτερινά μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη, αποκάλυψε ότι μάλλον κάτι «παίζεται» μεταξύ του πρώην της Εμμανουέλας και της Εύης Ιωαννίδου.

    Σύμφωνα με την Μέγκι, ο Χρήστος και η Εύη ανταλλάσσουν σχόλια στο Instagram, τα οποία για την ίδια δείχνουν ύποπτα.

    Τα σχόλια, στα οποία αναφέρθηκε η Μέγκι είναι κυρίως από τον πρώην σύζυγο της Εμμανουέλας προς την Εύη, και περιλαμβάνουν like σε φωτογραφίες και comment με καρδούλες και κοπλιμέντα.

    Αν και η Κατερίνα Καινούργιου υπέθεσε πως ίσως πρόκειται για σχόλια ένδειξης θαυμασμού, η Μέγκι θεωρεί ύποπτο το ξαφνικό interraction ανάμεσά τους.

    Βέβαια, ούτε η Εμμανουέλα ούτε η Εύη έχουν σχολιάσει μέχρι στιγμής το γεγονός.

    Εμμανουέλα και Χρήστος

     

     

    Δείτε τα βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ