• LIFE&STYLE

    Τι συμβαίνει με τα μαλλιά του πρίγκιπα Χάρι; – Έτσι θα αντιμετωπίσει τη φαλάκρα

    • NewsRoom
    Μέγκαν-Μαρκλ-Χάρι

    Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι


    Ανησυχία έχει προκαλέσει στον πρίγκιπα Χάρι η αραίωση των μαλλιών του, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Ο αδελφός του, πρίγκιπας Ουίλιαμ, εδώ και χρόνια, χάνει τα μαλλιά του με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί φαλάκρα. Ο Χάρι, σύμφωνα με την Daily Star, σκοπεύει να κάνει μεταμόσχευση μαλλιών μετά τον γάμο του.

    Αν και οι στενοί του φίλοι, όπως λέγεται, έχουν ορκιστεί να κρατήσουν μυστικό το σχέδιό του, πηγή κοντά στον Χάρι έκανε την αποκάλυψη στην Daily Star.

    H Μέγκαν Μαρκλ στηρίζει πολύ την απόφασή του να κάνει εμφύτευση μαλλιών, η οποία και θα κοστίσει περίπου 57.000 ευρώ. Σε παρόμοια θεραπεία έχει υποβληθεί και ο ηθοποιός Μάθιου ΜακΚόναχι.

    Σύμφωνα με την Daily Star, ο πρίγκιπας Χάρι θα κάνει μεταμόσχευση μαλλιών μετά τον γάμο του με την Μέγκαν, τον Μάιο, ώστε η νέα του κόμμωση να μην κλέψει την παράσταση.

    Μια πηγή κοντά στον Χάρι αποκάλυψε: «Ο Χάρι γνωρίζει πως τα γονίδια είναι κληρονομικά και πως κι αυτός με τη σειρά του θα κάνει φαλάκρα. Έχει παρατηρήσει πως στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, έχει αρχίσει να σχηματίζεται φαλάκρα. Είναι ένας μοντέρνος πρίγκιπας και θέλει να δείχνει νέος όσο το δυνατόν περισσότερο».

    πρίγκιπας χάρι

    Και προσθέτει: «Η Μέγκαν τον βοήθησε σε όλο αυτό το θέμα επειδή πολλοί φίλοι της στο Χόλιγουντ καταφεύγουν σε αυτές τις θεραπείες, τις οποίες και βρίσκουν εκπληκτικές. Τον έχει φέρει σε επαφή με έναν κορυφαίο σε αυτόν τον τομέα, που έχει αλλάξει τη ζωή σε μεγάλους αστέρες της Αμερικής, οπότε σίγουρα θα το τολμήσει. Μάλιστα, ελπίζει να προβεί σε αυτή τη δαπανηρή διαδικασία αργότερα μέσα στο έτος, όταν περάσει όλη η αναταραχή του γάμου».

    πρίγκιπας Ουίλιαμ
    Πρίγκιπας Ουίλιαμ

    Γουίλιαμ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θερμή υποδοχή στη Νορβηγία για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πόνι προσπάθησε να δαγκώσει τον πρίγκιπα Χάρι – Η αντίδραση της Μέγκαν Μαρκλ (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μέγκαν Μαρκλ vs Πριγκίπισσα Ευγενία: Ποιο δαχτυλίδι αρραβώνων είναι πιο ακριβό; (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ