• LIFE&STYLE

    Τι κρύβεται τελικά μέσα στις συσκευασίες των Kellogg’s;

    • NewsRoom


    Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται  εάν υπάρχει ή όχι μεγάλη ποσότητα σταφίδας στα Raisin Bran(δημητριακά με σταφίδες). Φωτογραφία που  δημοσιεύτηκε  παρουσιάζει μια ασήμαντη μισή κουταλιά με σταφίδες και ο καταναλωτής ισχυρίζεται ότι το  είχε βρει σε μια μεγάλη συσκευασία  της Kellogg. Η ανάρτηση έχει συγκεντρώσει πάνω από 3.000 σχόλια, δεδομένου ότι για πρώτη φορά δημοσιεύτηκε. Σε πείραμα που έγινε  συγκρίθηκαν δύο κουτιά ίδιου με την ίδια συσκευασία για να μάθουν και οι καταναλωτές ακριβώς πόσες σταφίδες  περιείχαν.

    kellog 1

    Εδώ είναι τι βρέθηκε μετά τη διαλογή των σταφίδων από τα δημητριακά:
    raisin bran
    Τα κουτιά του πειράματος  είχαν περισσότερες σταφίδες από τη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά.
    raisin bran 2
    Κατά μέσο όρο, βρήκαμε ότι ένα κουτί  Raisin Bran περιέχει 1,25 φλιτζάνια σταφίδες.
    raisin bran scoops thumb 1
    Αυτό είναι περίπου 13,9% σταφίδας και 86,1% – μια απόλυτα λογική αναλογία – αλλά αυτό εξακολουθεί να μην απαντάει  στην ερώτηση της κουταλιάς: πόσο μεγάλη είναι μια κουταλιά; Η  Kellogg ποτέ δεν έχει διευκρινίσει τι ακριβώς είναι μια κουταλιά. Η εταιρεία θα μπορούσε να προστεθεί δύο κουταλάκια, ή δύο μεγάλου μεγέθους φλιτζάνια σταφίδες, και θα μπορούσε ακόμα να πει τεχνικά την αλήθεια. Πιο σημαντικό από τον καθορισμό μιας κουταλιάς έχει οι πελάτες να αισθάνονται ότι τα χρήματά τους ανταποκρίνονται στα δημητριακά που παίρνουν.
    Το 2015, η εταιρεία με  “ανακαινισμένη”  την Special K με την συνταγή με τα  κόκκινα μούρα, προσθέτοντας περισσότερο παγωμένες  αποξηραμένες φράουλες . Ενώ δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι η εταιρεία ομοίως “ανανέωσε” και πρόσθεσε περισσότερες σταφίδες στη συσκευασία  της Raisin Bran  είναι σαφές ότι ο έλεγχος της ποιότητας έχει καταστεί ένα σημαντικό θέμα στην κατηγορία των δημητριακών.
    Τον Φεβρουάριο, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις των επιχειρήσεων πρωί τροφίμων αυξήθηκαν για πρώτη φορά σε 2 1/2 χρόνια, με αύξηση της τάξης του 1,5% κατά το τέταρτο τρίμηνο βοηθούμενη από μια ώθηση 4% στην κατηγορία των δημητριακών.



    ΣΧΟΛΙΑ