• LIFE&STYLE

    Τι και αν θεωρούνται τα πιο άσχημα και αντισεξουαλικά.. Aυτά είναι τα γυναικεία παπούτσια που κάνουν τρελές πωλήσεις

    • NewsRoom


    Έχουν χαρακτηριστεί και ως οι πιο αντιαισθητικές και αντισεξουαλικές μπότες όλες των εποχών, παρόλα αυτά ο κόσμος συνεχίζει να τις αγοράζει σαν τρελός. Οι “αμφιλεγόμενες” μπότες Ugg έχουν κάνει προβληματίσει πολύ τους πωλητές καθώς βλέπουν πως ο περισσότερος κόσμος έχει δηλώσει πως δεν τους αρέσουν αισθητικά, συνεχίζουν να τα αγοράζουν. Κάποιες από τις φανατικές θαυμάστριες των διάσημων υποδημάτων είναι διάφορες σταρ του κόσμου, οι οποίες πολλές φορές έχουν τις διάσημες μπότες σε διάφορα σχέδια και χρώματα.

    Η μανία για τις μπότες Ugg ξεκίνησε ήδη από το 2003 όταν διάσημες stars όπως η Lindsay Lohan και η Kate Moss εθεάθησαν να φοράνε τις “περίεργες” μπότες. Δεν ήθελε πολύ καιρό για να αρχίσει να της μαθαίνει το κοινό με αποτέλεσμα μέσα σε λίγα χρόνια να γίνουν μόδα η οποία επηρέασε σχεδόν όλες τις γυναίκες του πλανήτη.

    Οι ακριβοπληρωμένες μπότες ανέτρεψαν τις προβλέψεις των ειδικών της βιομηχανίας, που θεωρούσαν ότι δεν θα αντέξουν πολλά χρόνια στην αγορά, αυτές κατάφεραν να επιβιώσουν σημειώνοντας αύξηση στις πωλήσεις τους μόνο το 2015 της κλίμακας του 12.6%, αποφέροντας κέρδη στην επιχείρηση κοντά στο 1.03 δισεκατομμύρια δολάρια. Το αντρικό κοινό επίσης έχει δηλώσει πολλές φορές την αρνητική του εντύπωση για τις διάσημες μπότες, χαρακτηρίζοντας τες ιδιαίτερα αντισεξουαλικές.

    Παρά τις αρχικές αρνητικές κριτικές που είχαν αποσπάσει οι Ugg από το καταναλωτικό κοινό, όταν έκαναν την εμφάνιση τους στην αγορά, χαρακτηρίζοντας τες πολλές φορές αντιαισθητικές για το γυναικείο πόδι, τελικά κατάφεραν κερδίζουν τις καταναλώτριες και να τις κάνουν φανατικές θαυμάστριες.

    Το μυστικό της επιτυχίας τους φαίνεται πως είναι η άνεση που δημιουργεί στους αγοραστές τους, καταφέρνοντας έτσι να γίνονται ο πιστός σύμμαχος σε κάθε μας εμφάνιση.

    Αυτή η άνεση που προσδίδουν φαίνεται να έχει κερδίσει μέχρι και την Δούκισσα του Gambridge, Kate Middleton, η οποία φαίνεται να μην μπορεί να της αποχωριστεί εύκολα.

    Οι διάσημες μπότες έχουν κερδίσει μεγάλες και μικρές φίλες ανά τον κόσμο, που εάν και έχουν υψηλό κόστος, πολλές καταναλώτριες πλέον έχουν δύο και τρία ζευγάρια μέσα στην ντουλάπα τους.

    Η φρενίτιδα για τις Ugg ήταν τόσο μεγάλη που πολλές διάσημες stars τις φορούσαν ακόμη και στις βραδινές τους εξόδους.

     Οι διάσημες μπότες έχουν κατακτήσει ολοκληρωτικά και τον χώρο της μόδας, καθώς όποια υπεύθυνη blogger που σέβεται τον εαυτό της οφείλει να έχει ένα τουλάχιστον ζευγάρι ugg. Ακόμη σε όλα τα μεγάλα Fashion Shows του κόσμου θα δείτε τις διάσημες μπότες να κυκλοφορούν παντού και σε διάφορα σχέδια, καθώς αποτελεί πια μια τάση της μόδας.

    Για την ιστορία οι πρώτες μπότες Ugg ξεκίνησαν από επιχειρηματία από την Αυστραλία στις αρχές της δεκαετίας του 70′, οι οποίες και προσέλκυσαν αρχικά την κοινότητα των serfers. Οι καινούργιες μπότες φαίνεται ήταν αυτό που ζητούσαν οι ταλαιπωρημένες serfers από το κρύο και την υγρασία της θάλασσας, δηλαδή και ζεστές και άνετες Ugg.

    Σύμφωνα με αναφορές φαίνεται πως η αρχική αποστροφή του κόσμου για τις Ugg αποδεικνύεται και από την επιλογή της ονομασίας τους καθώς πήραν το όνομα Ugg, σαν συντομογραφία της λέξης Ugly που σημαίνει άσχημος.

    Μέχρι και οι Ελληνίδες stars δηλώνουν φανατικές θαυμάστριες τους.

    Παρ όλη την αρνητική τους φήμη στο πρώτο ξεκίνημα τους, πλέον όπως παραδέχεται και μέλος της ίδιας της Vogue αποτελούν το ένοχο μυστικό κάθε γυναίκας, καθώς πολλές από εμάς μπορεί να μην τις φοράμε έξω αλλά σίγουρα υπάρχουν δύο με τρία ζευγάρια στην ντουλάπα κάθε μια από εμάς.

    Δείτε ακόμη:

    http://www.mononews.gr/apeviose-i-diasimi-architektonas-zaha-hadid-dite-se-15-fotografies-ta-pio-gnosta-erga-tis/34886

     



    ΣΧΟΛΙΑ