• LIFE&STYLE

    Τι αποκαλύπτει ο γραφικός χαρακτήρας για την προσωπικότητα μας (Video)

    • NewsRoom


    Τι δηλώνουν άραγε τα μεγάλα γράμματα του γραφικού χαρακτήρα  για τον χαρακτήρα μας; Η ακόμη πως για παράδειγμα τα μικρά γράμματα δείχνουν ένα άτομο συνεσταλμένο και εσωστρεφή. Αυτά και άλλα πολλά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας μας, όπως υποστηρίζουν οι επιστήμονες, φαίνεται να προδίδονται από τον γραφικό μας χαρακτήρα. Εσείς πάρτε μια πρώτη γεύση για την επεξήγηση του γραφικού χαρακτήρα μας και στο video που ακολουθεί:

    Σύμφωνα με τους ειδικούς λοιπόν, μέχρι και η κλίση που παίρνουν τα γράμματα φανερώνουν στοιχεία της προσωπικότητας μας, με εκείνους που γράφουν προς τα αριστερά να είναι οι πιο συνεσταλμένοι και με μεγαλύτερη επικέντρωση στον εαυτό τους.

    Ακόμη εκείνοι που γράφουν με ιδιαίτερα έντονη γραφή φέρονται να είναι περισσότερο παθιασμένοι και θερμόαιμοι από εκείνους που γράφουν με πιο ελαφριά γραφή.

    Η ανάλυση των χαρακτήρων γίνεται και πιο περίπλοκη καθώς εξηγούνται μέχρι και ο κάθε χαρακτήρας ξεχωριστά. Για παράδειγμα το μακρύ y της Αγγλικής αλφαβήτου παρουσιάσει τον μεγάλο φιλικό κύκλο που έχει κάποιος.

    Ένα ακόμη εξαιρετικό εύρημα είναι εκείνο που λέει ότι τα άτομα που γράφουν ξεκάθαρα με κενά ανάμεσα στα γράμματα φανερώνουν στοιχεία ευφυίας, ενώ εκείνα που κάνουν όλους τους χαρακτήρες κολλημένους μεταξύ τους δείχνουν στοιχεία μεθοδικότητας και λήψης γρήγορων αποφάσεων σε ένα άνθρωπο.



    ΣΧΟΛΙΑ