• LIFE&STYLE

    Τι απαντά η Κάιλι Τζένερ στα δημοσιεύματα για τον χωρισμό της και την αναζωπύρωση ενός παλιού έρωτα

    • NewsRoom


    Η Κάιλι Τζένερ δίνει τέλος στις φήμες για τον χωρισμό της με τον Τράβις Σκοτ και την αναζωπύρωση της σχέσης της με τον ράπερ Τάιγκα, μέσα από δύο διαδοχικές αναρτήσεις στο Twitter.

    Οι φήμες για τον χωρισμό του ζευγαριού ΚάιλιΤράβις φούντωσαν, όταν η Κάιλι παρευρέθηκε στον γάμο του Τζάστιν Μπίμπερ και της Χέιλι Μπάλντουιν στης 30 Σεπτεμβρίου ασυνόδευτη, ενώ στην δεξίωση του γάμου, πηγές αναφέρουν ότι ήταν ιδιαίτερα διαχυτική με τον γιο του πασίγνωστου ηθοποιού Γούιλ Σμίθ, καθώς στην εφηβική της ηλικία είχε συνάψει σχέση μαζί του.

     

    Η Κάιλι Τζένερ στον γάμο του Τζάστιν Μπίμπερ και της Χέιλι Μπάλντουιν

     

    Ύστερα οι φήμες για τον χωρισμό «χτύπησαν»  κόκκινο, όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της Κάιλι έξω από το στούντιο ηχογράφησης που βρισκόταν ο Τάιγκα, με τον οποίο είχε μια μακροχρόνια και δραματική σχέση. Τα δημοσιεύματα φαίνεται πως μιλούν για μια επανασύνδεση με τον Τάιγκα.

    Η Κάιλι μετά από ένα τριήμερο γεμάτο click baits με το όνομα της, αποφάσισε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και να αναπροσδιορίσει τις σχέσεις της τόσο με τον Τάιγκα όσο και με τον Τράβις, με τον οποίο έχουν απόκτηση ένα κοριτσάκι ενός έτους, την Στόρμι.

    Μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο Instagram, η Κάιλι αναφέρει πως με τον Τράβις κρατάνε μια φιλική σχέση καθώς προτεραιότητα τους είναι η μικρή κορούλα τους, ενώ για τις φήμες αναζωπύρωσης της σχέσης της με τον Τάιγκα ,η ίδια αναφέρει πως απλά άφησε κάποιους φίλους της στο στούντιο ηχογράφησης χωρίς να έρθει σε επαφή με τον ράπερ, που βρισκόταν μέσα.



    ΣΧΟΛΙΑ