Έφυγε από τη ζωή η γνωστή ηθοποιός Ευαγγελία Σαμιωτάκη. «Έφυγε ξαφνικά από κοντά μας η αγαπημένη Ευαγγελία Σαμιωτάκη… μάνα ΜΟΥ σε πολλά έργα στο θέατρο και την τηλεόραση… καλό ταξίδι καλή μου κυρία…» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook για τη μεγάλη απώλεια.
Η Ευαγγελία Σαμιωτάκη υπήρξε σύζυγος του αξέχαστου Σπύρου Καλογήρου και τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά κινητικά προβλήματα.
Το τελευταίο αντίο θα πουν αύριο συγγενείς και φίλοι στις 12.00 το μεσημέρι στο κοιμητήριο Αγίου Αθανασίου στο Μαρκόπουλο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αθήνα: Τα αγαπημένα μας jazz στέκια
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προβλήματα σε όλη την Αττική λόγω καιρού – Διακοπές ρεύματος στα νότια
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απίστευτα στοιχεία: Ανασφάλιστα το 13-14% των οχημάτων που κυκλοφορούν στην Ελλάδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αποκάλυψη Άδωνι Γεωργιάδη στο Mononews: Τέλος τα προϊόντα κάνναβης από περίπτερα και αυτόματους πωλητές
- Ζημίες 120 εκατ. ευρώ και σοβαρός κίνδυνος για το μοντέλο της Τότεναμ
- Gulf Air: Επανεκκίνηση των πτήσεων από το Μπαχρέιν μέσω Νταμάμ στις 7 Απριλίου
- Laskaridis Shipping: Μνημόνιο για καινοτόμες λύσεις στα πλοία υπέγραψαν Πάνος Λασκαρίδης και Πανεπιστήμιο Κρήτης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.