• LIFE&STYLE

    «Θρίλερ» στον αέρα για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον

    • NewsRoom


    Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγος του Κέιτ Μίντλετον είναι σώοι και αβλαβείς μετά από το «μίνι θρίλερ» που ζήσανε στον αέρα, καθώς το αεροπλάνο της  Royal Air Force που τους μετέφερε από την πόλη Λαχόρη στο Ισλαμαμπάντ του Πακιστάν, στα πλαίσια της βασιλικής περιοδείας στην χώρα της Ασίας, δεν μπόρεσε να προσγειωθεί.

    Το αεροπλάνο, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuteurs, προσπάθησε να προσγειωθεί δύο φορές στο Ισλαμαμπάντ, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε διότι επικρατούσε σφοδρή κακοκαιρία. Οι προσπάθειες προσγείωσης έγιναν η πρώτη στην εναέρια βάση Rawalpindi και η δεύτερη στο διεθνή αεροδρόμιο Ισλαμαμπάντ. Αποτέλεσμα ήταν το αεροπλάνο να αναγκαστεί να ξαναγυρίσει πίσω στη Λαχόρη.

    Μάλιστα, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μετά το τέλος της περιπέτειας, δήλωσε στους δημοσιογράφους πως η σύζυγος του και αυτός είναι καλά στην υγεία τους και αστειευόμενος ανέφερε πως η αποτυχία της προσγείωσης οφείλεται σε προβλήματα που αντιμετώπισε καθώς ήταν… εκείνος ο πιλότος. Υπενθυμίζεται πως ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είχε υπηρετήσει στην Βασιλική Αεροπορία (RAF),  έχοντας εκπαιδευτεί ως πιλότος ελικοπτέρου.



    ΣΧΟΛΙΑ