• LIFE&STYLE

    Θοδωρής Μαραντίνης: Έχασε το δικαστήριο για τη συνεπιμέλεια των παιδιών με τη Σίσσυ Χρηστίδου

    • NewsRoom
    Στα δικαστήρια Θοδωρής Μαραντίνης και Σίσσυ Χρηστίδου

    Στα δικαστήρια Θοδωρής Μαραντίνης και Σίσσυ Χρηστίδου


    Τη συνεπιμέλεια των παιδιών που έχει αποκτήσει με τη Σίσσυ Χρηστίδου έχασε από το δικαστήριο, ο Θοδωρής Μαραντίνης.

    Μεταξύ των αποκαλύψεων που έκανε ο frontman του συγκροτήματος Onirama ήταν ότι έκανε unfollow την πρώην σύζυγό του από το Instagram.

    «Η υπόθεση έχει εκδικαστεί και την έχει χάσει τη συνεπιμέλεια ο κ. Μαραντίνης. Αυτή τη στιγμή η επιμέλεια των παιδιών τους είναι στη Σίσσυ Χρηστίδου. Το δικαστήριο έγινε κάπου στα Χριστούγεννα και την έχασε τη συνεπιμέλεια. Προφανώς τα παιδιά περνούν και χρόνο με τον πατέρα τους», αποκάλυψε η Φωτεινή Πετρογιάννη στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

    «Γίνεται ό,τι έχουν συμφωνήσει μεταξύ τους, ωστόσο, συνεπιμέλεια δεν υπάρχει. Για να πάνε π.χ. τα παιδιά με τον Θοδωρή Μαραντίνη στο εξωτερικό, πρέπει να υπογράψει το επίσημο έγγραφο η Σίσσυ Χρηστίδου», πρόσθεσε η ίδια.

    Θοδωρής Μαραντίνης: «Επίσημα δεν έχουμε συνεπιμέλεια, είναι κάτι που το έχω ζητήσει»

    Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Μάρτιο, ο Θοδωρής Μαραντίνης είχε δηλώσει στο The 2Night Show:

    «Επίσημα δεν έχουμε συνεπιμέλεια, είναι κάτι που το έχω ζητήσει. Πλέον σε κάποια πράγματα τα ζευγάρια έχουν εκ των πραγμάτων και εκ του νόμου συνεπιμέλεια, στην ονοματοδοσία, στις ιατρικές αποφάσεις, στο ποιο σχολείο θα πάει.

    Εγώ έχω ήδη πολλά θέματα της συνεπιμέλειας υπαρκτά. Έχω σχεδόν μισή εβδομάδα τα παιδιά, πολύ χρόνο σε διακοπές, το κομμάτι του χρόνου σε εναλλασσόμενη κατοικία.

    Συνειδητοποίησα πόσα ζευγάρια βρίσκονται στα δικαστήρια ή σε ένταση για αυτό το θέμα. Είναι σοβαρό θέμα, καίει πολύ τους ανθρώπους και τα παιδιά. Μέσα από τον ανόητο καβγά που προκύπτει πίσω από τη συνεπιμέλεια, την πληρώνουν τα παιδιά, που γίνονται μπαλάκι μέσα σε αυτό ή εργαλειοποιούνται με αφορμή το ποιος έχει την εξουσία, που δεν θα έπρεπε να υπάρχει, αλλά μια συνεννόηση. Όταν δεν υπάρχει αυτό το καλό κλίμα, θα έπρεπε να υπάρχει ένα τρόπος νομικά να βοηθάει το κλίμα για να υπάρχει καλή συνεννόηση».

    Δείτε το βίντεο από το Πρωινό:

    Διαβάστε επίσης:

    Μύκονος: Η αποχώρηση της Μ. Πατούλη από την μπουτίκ στα Ματογιάννια και ο νέος επενδυτής



    ΣΧΟΛΙΑ