• LIFE&STYLE

    Θετική στον κορονοϊό η Ελιάνα Χρυσικοπούλου

    • NewsRoom
    Ελιάνα Χρυσικοπούλου

    Ελιάνα Χρυσικοπούλου


    Θετικό στον κορονοϊό βγήκε το τεστ στο οποίο υποβλήθηκε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η οποία πριν από μια εβδομάδα είχε έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα.

    Την αποκάλυψη έκανε η ίδια, το πρωί της Δευτέρας, μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη!» στο MEGA.

    Η γνωστή δημοσιογράφος, που φέτος βρίσκεται στην παρέα της Δανάης Μπάρκα, τέθηκε σε προληπτική καραντίνα από τη στιγμή που έμαθε ότι ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού.

    Από το τεστ κορονοϊού που έκανε το Σάββατο, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου επιβεβαίωσε τις υποψίες της ότι έχει προσβληθεί από τη νόσο COVID-19 με αποτέλεσμα πλέον να έχει μπει και επισήμως σε καραντίνα.

    Μιλώντας σε απευθείας σύνδεση στο «Πάμε Δανάη!» από το σπίτι της, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου δήλωσε για την περιπέτεια υγείας της:

    «Να σας ενημερώσω και τηλεοπτικά πως κάναμε το τεστ το Σάββατο και τα παιδιά μου είναι αρνητικά, αλλά εγώ είμαι θετική στον κορονοϊό.

    Τώρα τελειώνει η προληπτική καραντίνα και τώρα είμαι στην κανονική καραντίνα του κορονοϊού και νιώθω τέλεια, αλλά δεν νιώθω και άσχημα. Εδώ και δυο τρεις μέρες έχω απώλεια γεύσης και όσφρησης, έχω μπούκωμα και καταρροή που δεν θεωρείται σύμπτωμα κορονοϊού, αλλά το είχα πολύ έντονα τις τελευταίες ημέρες.

    Την προηγούμενη Παρασκευή ήρθα σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα, οπότε είμαι 10 ημέρες σε καραντίνα. Η επώαση γίνεται λογικά στις τρεις με πέντε ημέρες, οπότε έχω ήδη κορονοϊό εδώ και πέντε ημέρες. Θα μπορούσε λογικά να το ανιχνεύσει και νωρίτερα το τεστ απλά πήγαμε και το κάναμε το Σάββατο.

    Η καρδιά μου είναι σε όλους τους ανθρώπους που είναι γονείς και έχουν βρεθεί σε αυτή τη δύσκολη φάση, διότι εγώ πρέπει να απομονωθώ από τα παιδιά μου αυτή τη στιγμή. Όμως αυτό δεν γίνεται για πολλούς λόγους, γιατί ποιος θα τα φροντίσει;

    Ο Νικόλας δεν είχε έρθει σε επαφή με το πρώτο κρούσμα, οπότε έμενε σε ένα άλλο σπίτι που έχουμε εδώ, γιατί είναι οικογενειακή η πολυκατοικία. Κανονικά θα έπρεπε να πάω εγώ πάνω και να κατέβει ο Νικόλας να φροντίζει τα παιδιά, έλα όμως που δημογραφικά ο Νικόλας είναι πιο ευάλωτος από τα παιδιά.

    Ο Νικόλας είναι υγιής, δεν πρέπει να μπει σε αυτή την υπόθεση. Από την άλλη είναι οκ να φροντίζω εγώ με κορονοϊό δύο παιδιά με αρνητικό τεστ; Είναι μεγάλο το δίλημμα…».

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ