• LIFE&STYLE

    The Bachelor: Οι πρώτες εντυπώσεις και οι κοπέλες που έδιωξε ο Αλέξης Παππάς (video)

    • NewsRoom
    The Bachelor: Οι πρώτες εντυπώσεις και οι κοπέλες που έδιωξε ο Αλέξης Παππάς (video)

    Αλέξης Παππάς


    Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τρίτης, ο δεύτερος κύκλος του δημοφιλούς The Bachelor στον ALPHA, με 21 εντυπωσιακές κοπέλες να διεκδικούν την καρδιά του εργένη Αλέξη Παππά.

    Ήδη από τα πρώτα λεπτά της εισόδου των κοριτσιών στο σπίτι του The Bachelor, ξεκίνησαν οι μεταξύ τους διενέξεις, ενώ ο Αλέξης Παππάς εμφανώς αγχωμένος ήρθε σε μια πρώτη επαφή μαζί τους, καθώς συνομίλησαν για λίγα λεπτά.

    «Είμαι ο Αλέξης, είμαι 35 χρονών και είμαι ο νέος Bachelor. Αν πρέπει να χαρακτηρίσω τον εαυτό μου με μία λέξη αυτή είναι απρόβλεπτος. Θέλω να ζω τα πάντα στο έπακρο. Στην αληθινή αγάπη δεν υπάρχει λάθος ή σωστό, χρειάζεται να πάρεις το ρίσκο για να φτάσεις τα πιο απόκρυφα μονοπάτια του έρωτα. Δεν έχω ξαναβγεί ποτέ από εδώ με 21 κοπέλες. Αυτό νομίζω είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για μένα.

    Η ουσία στην αγάπη είναι να αντέχεις στις φουρτούνες. Να τις προσπερνάω και να ταξιδεύω πάλι σε γαλήνια νερά. Ο έρωτας είναι από μόνος του μια πρόκληση. Δεν έχω ερωτευτεί πολλές φορές στη ζωή μου, αλλά όταν ερωτευτώ, τότε ξεφεύγω πραγματικά από τα όρια. Έχω φτάσει μέχρι την άκρη του κόσμου. Άκουγα πάντα το ένστικτό μου και την καρδιά μου. Κάθε βήμα σε φέρνει πιο κοντά στα όνειρά σου και όλα φαντάζουν καλύτερα όταν έχεις κάπου να πιαστείς. Μια σχέση για να κρατήσει δε χρειάζεται να είναι τέλεια, δε χρειάζεται δηλαδή να είμαστε όλο γέλια και χαρές. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να είμαστε μαζί. Να μπορούμε να προσπερνάμε μαζί όλες τις δυσκολίες…», δήλωσε ο Αλέξης Παππάς στην αρχή του επεισοδίου.

    Διπλή αποχώρηση!

    Ο γνωστός ηθοποιός και πρώην Survivor είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τις κοπέλες λίγο περισσότερο κατά τη διάρκεια του cocktail party, ενώ όπως ανακοίνωσε νωρίτερα ο Γιώργος Σατσίδης, θα είχε την ευκαιρία να προσφέρει ένα λευκό τριαντάφυλλο σε εκείνη που τον εντυπωσίασε περισσότερο. Το λευκό τριαντάφυλλο κρύβει, μάλιστα, τρία πλεονεκτήματα: την ασυλία από την πρώτη αποχώρηση, τη δυνατότητα να διακόψει ραντεβού με άλλη κοπέλα, αλλά και να επισκέπτεται τον Αλέξη στον χώρο του, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

    Στο τέλος, το λευκό τριαντάφυλλο κέρδισε η 28χρονη Έλενα, η οποία εμφανίστηκε στην πρεμιέρα φορώντας ένα κατάλευκο νυφικό φόρεμα και κατάφερε να κινήσει το ενδιαφέρον του Αλέξη Παππά.

    Στον αντίποδα, με το «καλημέρα» σας από το Bachelor αποχώρησαν δύο κοπέλες, η Δώρα και η Λένα, οι οποίες ήταν οι μόνες που δεν έλαβαν κόκκινο τριαντάφυλλο και πέρασαν την πόρτα της εξόδου οριστικά.

    Πλέον, απέμειναν 19 κορίτσια, που θα προσπαθήσουν να κάνουν τον φετινό εργένη να τις ερωτευτεί.

    Ο Bachelor Αλέξης Παππάς μάς συστήνεται:

    Η Έλενα μπαίνει ντυμένη νύφη!

    Ένταση ανάμεσα στα κορίτσια και τη Βαλέρια:

    Το σαρδάμ της Αθηνάς:

    Διαβάστε επίσης:

    Μύκονος: Λαμπερός γάμος για ποδοσφαιριστή και κόρη ιδιοκτήτη γαλακτοβιομηχανίας (video)

    Κλέλια Χατζηιωάννου: Μυστικός γάμος και πριβέ δεξίωση για την πριγκίπισσα των τάνκερ

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021



    ΣΧΟΛΙΑ