• LIFE&STYLE

    Θάνος Πλεύρης: Η σπόντα για τον φημολογούμενο γάμο του πατέρα του

    • NewsRoom
    Γιώργος Λιάγκας - Στέφανος Κασσελάκης - Θάνος Πλεύρης

    Γιώργος Λιάγκας – Στέφανος Κασσελάκης – Θάνος Πλεύρης


    Στο Πρωινό του ΑΝΤ1 μίλησε το πρωί της Τετάρτης, ο βουλευτής της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης, ο οποίος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη.

    Ειδικότερα, ο κ. Πλεύρης δήλωσε ότι «Τα προβλήματά μας είναι αυτά της ελληνικής κοινωνίας. Δεν θα μπω στο κομμάτι του γάμου, γενικώς δεν είναι πολύ ευχάριστο να σχολιάζω γάμους αυτήν την περίοδο  αλλά γενικώς ο κ. Κασσελάκης επιλέγει να προβάλλει την προσωπική του ζωή».

    Και συνέχισε λέγοντας ότι «Εμείς έχουμε επιλέξει να αντιμετωπίζουμε ως πολιτικό πρόσωπο, στην προσωπική του ζωή μπορεί να κάνει ό,τι ο ίδιος επιθυμεί αλλά δε μπορεί να γίνεται πρόβλημα του τόπου».

    Στη συνέχεια, ο πρώην Υπουργός Υγείας ρωτήθηκε πιο συγκεκριμένα για τους γάμους, αλλά πολύ ευγενικά απέφυγε να απαντήσει: «Θα τους δούμε τους γάμους, τώρα δεν έχουμε τίποτα άλλο».

    Αμέσως μετά ο Γιώργος Λιάγκας και το πάνελ της εκπομπής επεσήμαναν ότι το σχόλιο για τον γάμο, ήταν η «άβολη τοποθέτηση για τον γάμο του πατέρα του, Κωνσταντίνου Πλεύρη με την Τζόρτζια Σιακαβάρα», πρώην παίκτρια του My Style Rocks.

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Πλεύρης: Χαμός για τη σχέση του με την πρώην…. «My Style Rocks», Τζόρτζια Σιακαβάρα

    Πλεύρης: Προϊόν που λειτουργεί μόνο με όρους επικοινωνίας ο κ. Κασσελάκης

    Στέφανος Κασσελάκης – Τάιλερ Μακμπέθ: Αυτές είναι οι πανάκριβες βέρες τους – Πόσο κοστίζουν



    ΣΧΟΛΙΑ